anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din greseala prietenul meu si-a dat drumu in mine am luat pastila de a 2 zi oare mai raman insarcinata? raspuns urgent

Răspuns Câştigător
| NakedLove a răspuns:

Buna.Daca ai luat'o in 48 de ore nu ramai insarcinata happy. Sper ca te'am ajutat.Bafta :*

5 răspunsuri:
| cupcake02 a răspuns:

Eu zic ca sunt sanse minime. Dar in loc sa dai atatia bani pe pastila de a doua zi si sa stai cu frica asta luna de luna mai bin folositi prezervativ! E mai rentabil si mai sigur. Si poti ramane insarcinata chiar si daca nu isi da drumul in tine. Ai grija ce faci.

| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna. Cel mai bine ar fi sa faci un test de sarcina pentru a te mai linistii. Si data viitoare iti recomand sa o faceti protejat.
Pa, pa.

| MamaOmida69 a răspuns:

Am inteles ca trebuie sa iei pastila la pana la 72 ore dupa. thinking Eu nu cred ca ai ramas insarcinatawinking

| ralu_1668 a răspuns:

Katti daca te mai interesiaza inca o parere, este bine daca ai luat pastila in 48 de ore, dar... dupa cum se stie nicio metoda contraceptiva nu este sigura 100%...in cazul in care iti intarzie ciclul e recomandat sa-ti faci un test de sarcina ori si mai indicat ai putea merge la un control ginecologic

| alexa141 a răspuns:

Sincer nu stiu.dar vreau sa te intreb... daca o faceti des neprotejati? daca nu te superi...