Nu-i nimic, pana la urma orice problema are solutie, ca atare ca nu e momentul sa criticam si sa fim duri.Deci,feminitatea sa fie arma ta numarul 1.Ca atare, fii cat poti tu de feminina si senzuala atat in vestimentatie cat si in gesturi, fii sexy si atragatoare pentru a-l nauci definitiv si irevocabil. Asculta-l, fii alaturi de el si da-i sfaturile cele mai bune. Chit ca e vorba de job, familie, pasiuni si altele. Arata-i ca esti acolo pentru el si ca in orice moment se poate baza pe ajutorul tau. Nu fi insistenta Avand in vedere ca v-ati despartit, nu e momentul sa fii disperata si isterica. Nu incepe sa ii faci crize de plans si sa-l ameninti ca fara el te arunci de la balcon. Nimanui nu ii plac lucrurile acestea. Cel mai bine, accepta despartirea cu demnitate si da-i de inteles ca esti un om rational, matur si cu capul pe umeri care poate sa faca fata oricarei situatii, chiar daca este una dureroasa si tensionata.
Stii si tu, ciorba reincalzita
Si totusi, e asa greu sa spui persoanei iubitei cat de mult tii la el...
Tu crezi ca e greu? Eu incerc sa-mi dau seama ce as putea sa fac cu un specimen care nu vrea sa se schimbe, nu vrea sa ma critice sau sa-mi spuna ce-l deranjeaza la mine de teama sa nu ma schimb pentru el, izbucneste in feluri la care nici nu te astepti, imi spune mereu ca tine la mine si se vede asta, dar de multe ori crede ca e o pacoste si ca mi-ar fi mai bine fara el. Am precizat ca e incredibil de incapatanat si nu accepta absolut nimic? Mereu are un NU categoric in buzunar.
Pe scurt, nu se schimba, nu vrea sa ma schimb, vrea sa se rezolve totul de la sine, dar nu misca un deget. Tare, nu?
Acadeeeaa întreabă: