Ceea ce faci tu este extrem de mult. Sa nu ajungi sa vezi femeile doar in poze, precum anonimull.
Mai slabeste-o cu masturbarea de 5 ori pe zi, ca nu e bine.
Asta este deja masturbare excesiva "onanie"!
Masturbarea nromala trebuie sa fie 1 data la 3-4 zile, ori ce faci tu este deja o obsesie, numita onanie, care va duce in timp la probleme serioase cu erectia si ejacularea si chiar imposibilitatea sa obtii erectie cand esti impreuna cu o fata/femeie si doresti sa ai sex.
Dacă un bărbat se masturbează 1 dată la 3 - 4 zile între 16 și 25 - 28 de ani el NU va putea face sex cu nevasta 2 ori pe zi timp de vreo 10 - 12 ani.
Nici zilnic NU va putea face sex cu nevasta.
Femeile frumoase care fac sex foarte mult cu bărbații lor arată cu 10 ani mai tinere la 49 de ani.
Deci - masturbare sau sex extrem de mult cu femei între 17 ani și 28 - 30 de ani îl face pe bărbat să poată face sex zilnic și de 2 ori pe zi cu o nevastă frumoasă care va arăta cu 10 ani mai tânără la 49 - 50 de ani.
Celelalte femei care NU au făcut sex extrem de mult până la 50 de ani aratăca niște vaci grase și bătrâne la 50 de ani ca babele de 60 - 70 de ani.
Nii ce sa i ceri lui violenta2022
E ok sa inveti sa controlezi ejacularea, si eu o fac.
Dar mi se pare aiurea ca apoi sa "termin" masturbarea fara sa ejaculez, la ce-mi mai fac laba, sa raman mai excitat ca inainte?
Hai ca esti amuzant. Vorbesti din proprie experienta sau si tu faci cum face el?
La fel am făcut și eu de la 16 ani și mă masturbam și de 5 ori pe zi până să plec în armată.
>>Credeți că antrenamentul ăsta de a oprii ejacularea poate ajuta ca atunci când o sa am parte de sex să țin mult partida?
Da. Mult.
Nu, prima "partida" mereu va dura puțin pentru ca este normal, presupun eu, dar a doua poate dura mai mult. Nu cred ca poți avea probleme dacă te masturbezi de 5 ori pe zi, dar va exista o problema, cred, pentru ca nu ejaculezi
Ce problema crezi ca va avea daca nu ejaculeaza?