| ramonatm17 a întrebat:

Din nou in dilema. Am cunoscut un tip ceva mai mare ca mine. Nu conteaza varsta pentru mine, insa el are o relatie de aproape un an cu o tipa din alt oras. Se vad destul de rar, iar el zice ca nu e prea incantat de ce se intampla intre ei, ca ea e foarte indiferenta. Seara trecuta el a vorbit cu mine aproape 6 ore incontinuu in timp ce ea statea si se uita la tv la el acasa. El spune ca vrea sa fim impreuna si ca e dispus sa renunte la ea, daca ii demonstrez ca nu vreau sa imi bat joc si ca is interesata de el. Ma doare intr-un fel sau altul ca o strange pe ea in brate si dupa aia vine sa ma vada pe mine. Miercuri o duce pe ea acasa si mi-a spus ca daca ii voi demonstra pana miercuri ca imi doresc sa fiu cu el, se vor desparti. Ce sa fac? Merita sa imi dau interesul pentru el?

4 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Sincera sa fiu... Cred ca se cma joaca cu tine. Daca era sa te placa cu adevarat pe tine se despartea de ea in secunda 2. Nu iti zicea ca daca vrei tu se desparte etc. Cum adica sa-i demonstrezi ca tii la el? El ti-a demonstrat tie ca tine la tine? Deci eu una l-as lasa sa alerge dupa mine si i-as spune clar ca discutam cand o sa fie singur, nu si cu mine si cu prietena lui.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cum ar trebui sa-i demostrezi? Eu cred ca simpla afirmatie: da, vreau sa fiu cu tine este mai mult decat suficienta.

| deya95 a răspuns:

Cred ca da! depinde ce ceea ce simti!

| ramonatm17 explică:

Sa ii demonstrez lui ca am un oarcare interes fata de el asta era ideea...