| Daniel1509 a întrebat:

Din nu stiu ce motiv, nu am reusit nici pana acum sa primesc mail-ul de confirmare al contului, desi am contul de ceva timp, si nu pot raspunde mesajelor, oricum multumesc tuturor care ati raspuns la intrebarea anterioara.

Vreau insa acum sa completez ceea ce am zis anterior. Nu ma pot accepta, ca sunt int-run mod in care trebuie sa ma ascund. Aici pe site este usor, nu ma cunoaste nimeni, dar in vaita reala nu mai este asa. Pur si simplu, nu poti sa fi gay si sa ai o viata linistita. Chair si daca as avea un partener, la fel ca mine, ar trebui sa ne ascundem, sa ne infanam dorintel; e si sa ne cenzuram la maxim, sa avem o relatie in secret. Pur si simplu nu poti iesi pe strada cu povara de a fi gay si sa spui asta in gura mare. Am cautat si pe site-uri de profil, iar 99% din cei cu care am vorbit cautau doar sex, oameni care erau mai degraba obsedati sexual decat gay, de la 40 ani in sus. M-au facut sa vad toata treaba asta, ca ceva murdar, ceva nenatural, ce trebuie sa dispara. Am incercat sa neg ceea ce sunt, dar nu am putut. De a ma accepta asa cum sunt, momentan nu pot, nu pot sa inteleg de ce tocmai mie mi-a fost dat sa fiu asa. Nu, nu am avut de ales, cum nimeni nu are, dar de ce eu? Mi-as fi dorit sa pot sa fiu normal, sa am o relatie cu o fata, o relatie normala, sa am o familie, sa ma casatoresc. In loc de asta, ma asteapta o viata in care o sa cersesc toleranta celor din jur, si ma voi ascunde. Nu imi pot privi parintii in ochi. Nu pot face nimic, nu pot nega ceea ce sunt, nu ma pot schimba peste noapte, poate deloc. Pentru fiecare persoana care e open mind, si m-ar accepta, asa cum sunt, exista 1000 de eprsoane gata sa imi arunce o piatra in cap. Tata e homofob convins, spune ca sunt niste scursuri care trebuie impuscate. Oare asta merit? Chiar daca nu am ales si nici nu vreau sa fiu asa? Imi doresc un prieten apropiat, un "best friend", indiferent de sex sau orientare sexuala. Cer prea mult? Oare exista persoana aceea? sad

3 răspunsuri:
| BornToBeLoved a răspuns:

Exista dar vezi ca sunt multi
Homofobi mai bine tine te rezervat! Ai putea avea probleme.
Eu nu te condamn nu am dreptu asta

| Adiii23 a răspuns:

Exista acea persoana. Nu stiu ce sa zic despre situatia ta. in alte tari nu e nimic atat de anormal dar in tara si societatea in care traim din pacate nu o sa fi privit cu ochi normali. Incearca sa petreci mai multe momente cu fete, poate ai sa te indragostesti de una. Daca nu in orice caz nu e un capat de lume, cauta pe cineva la fel ca tine si fa-l partenerul tau daca se poate. puteti iesi la plimbare si lumea o sa creada ca sunteti doi prieteni normali. lumea vorbeste prost fara sa se puna in situatia ta asa ca nu o asculta. Tatal tau o sa isi schimbe parerea daca vorbesti cu el si o sa inteleaga ca tu nu ai nici o vina. ce-i drept nici mie nu mi se par normali barbati aia care se ling pe strada sau in baruri. dar uni care stau in casa sau ies fara sa faca nimic anormal mi se par ok. deci nu mai fi suparat si incearca sa iti faci viata mai buna.

| Adiii23 a răspuns:

Daca nu iti merge emailul poate te-ai incurcat la adresa si in loc de exemplu@yahoo.com ai pus exemplu@yahoo.ro sau invers