| Andreea9311 a întrebat:

Din pacate a trecut cam mult timp de cand nu am mai intrat pe TPU(din cauza unor "probleme tehnice"), si am intampinat o problema destul de ciudata intre timp. Anul acesta la olimpiada de la engleza am cunoscut un tip, am stat cu el in banca el fiind a 11-a. Am facut schimb de numere de telefon de id-uri. DIn cate am observat eu e cam de bani gata, nu cocalar, gen jeansi stramti, fesuri largi, converse, etc. oricum la prima vedere parea totusi un baiat foarte de treaba cu care aveam ce vorbi. Vorbisem cu el cu o saptamana inainte de ziua mea sa iesim in oras, si in ziua respectiva (duminica trecuta) i-am zis ca ies cu niste prieteni si l`am chemat si pe el si bineinteles a inventat o scuza jalnica ca asteapta pe cineva la el. And since then nu m`a mai sunat, pe mess raspunde din an in pasti. si faza care ma cam deranjat a fost ca de ziua mea vorbisem aprox toata seara cu el si nici la multi ani nu mi-a spus.Deci intrebarea ar fi sa mai imi bat capul cu el? Avand in vedere ca se pare ca nici friends nu vrea sa fim...

4 răspunsuri:
| DeeAnna. a răspuns:

Eu cred ca nu merita. Din cate vad eu nu ti asa mult la el.Eu zic ca daca nici macar nu si-a adu aminte de ziua ta e clar ca nu are intentii. Si in plus, poate nici nu il conosti bine.
Asta e parerea mea. Sper ca te-a ajutat cu ceva.Ai grija.Iti doresc sa faci alegerea ce buna.:*

| blunts a răspuns:

Nu merita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Altul la rand! Are balta peste.

| alina_1602 a răspuns:

Nu cred ca merita.
Din cate vad el nu-ti da atentie...nu-ti raspune, nu-ti spune "la multi ani"
mai bine il lasi in pace si cauti unul care sa te merite. ce zici?smug