anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din pacate revinlaughing. Deci am mai postat in trecut, cu o problema.Deci mie mi-a placut de o prietena,i-am zis,ea a zis ca ramanem doar prieteni,desi mi-a fost greu sa accept am zis OK,sa nu stricam prietenia. Dupa ea s-a purtat FOARTE urat cu mine, incat pana de Craciun abia mai vorbeam ceva.Acum,dupa ce scoala a reinceput,o gasesc schimbata, la 180 de grade:se poarta dubios de frumos cu mine,mai face chiar si complimente(ceea ce nu era cazul inainte),daca vorbim ceva baga automat :X,o mai prind asa uitandu-se la mine, rade angelic asa din nu stiu ce spun eu.Deci,s-ar parea ca ma place, DAR banuiesc ca s-ar putea sa faca asta asa...4 fun,distrandu-se pe seama mea,Nici s-o intreb iarasi ce este(sau daca este ceva) nu as prea vrea, ca daca nu e nimic...pic iarasi de gugustiuc.Deci,voi ce ziceti? E posibil sa fie ceva? Si daca da,mod de actiune, ca am ramas fara idei

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Hm,posibil sa se fi razgandit,sa fi constatat ca ii placi si sa regrete vechiul comportament.
Asa sunt fetele,schimbatoare ca vremea!
Eu i-as servi un dus scotian sa ma tina minte,sincer!
Adica,azi ii zambesti si esti un dulce si-un dragut,vorbesti numai cu ea,o cauti cu ochii,o intrebi si-i dai atentie si maine te comporti ca si cum n-ar exista. Fara o vorba,fara o privire,fara un gest catre ea-nici priviri furise!
Urmatoarea zi, iar un dulce.
Daca o vezi ca se pierde, se imbufneaza, se bucura sau ii dau lacrimile, vei intelege ca nu e chiar 4 fun,ci ii place de tine.
In felul asta, o vei pune pe ganduri si vei deveni un mare semn de intrebare pentru ea.
Si in loc sa stai tu sa te intrebi ce vrea ea de la tine, va sta ea.
Si, gandurile ei vor fi preocupate numai cu persoana ta.
De aici, drumul ti-e liber!happy
Fii baiat destept si bafta!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fata se plictiseste iar sentimentele tale reprezinta terenul ei de joaca. Vezi cum faci sa pici iar de prost.

| kiv1990 a răspuns:

Pai fa-i complimente, invit-o undeva, daruestei ceva, sigur o sa i se topeasca inima si sa tii minte cine nu risca nubea sampanie