Eu una nu as incerca dar asta depinde de gusturile fiecaruia.Pentru a ajunge sa faci asta cred ca trebuie sa tii mult la persoana de langa tine, sa ai incredere in el, adica nu poti face asta cu oricine, e o chestie foarte intima si cred ca trebuie sa te gandesti mult inainte.
Daca vrei sa incerci si nu stii ce sa faci si cum sa reactionezi sau sa procedezi, eu te-as sfatui sa te documentezi, da un google si vezi cum sta treaba pentru ca de aici nu cred ca o sa obtii multe informatii, cel mai probabil o sa primesti niste raspunsuri aiurea :*
Poi despre sexul oral am o parere foarte buna, pentru ca practic si mai ales aici pot spune deoarece nu ma stie nimeni, stai linistita nu vei fi considerata o curva facand sex oral, atata timp cat tu iti iubesti partenerul si sentimentele sunt reciproce!
Sperma e sarata sa stii!
eu una inainte imi era scarba cand ejacula, dar am zis sa incerc sa inghit si sincer...este foarte ok... te obisnuiesti cu timpul
Asta depinde de fiecare fata. daca esti sigura ca vrei sa faci faci dar daca nu nu.sa nu te lasi influentata de nimeni.cand ejaculeaza nu este neaparat sa inghiti. poti sa nu mai faci nimic.
Elenaaaaaa întreabă: