Parerea mea e ca esti nascuta in 97, ai 13 ani si ai timp suficient sa iti schimbi gandirea asta.
nu e ceva gretos, e ceva normal, pe care te asigur eu ca ai sa il faci, si o sa iti placa.
Si apoi ne intreaba unde se fac avorturi
Atunci cand auzi o chestie ce face un om rational? Aham, verifica daca e adevarat.De aia ai net acasa ca sa citesti articole care vizeaza acest aspect.Inainte sa te arunci cu capul inainte asigura-te ca stii esentialul
Cred ca esti inca micuta, e normal sa ti se para scarbos ceva ce nu ai experimentata niciodata. In plus, sexul insotit de iubire este un cocteil minunat. Dar nu ai de unde sa stii pana nu iubesti.
Parerea mea: ca esti batuta in capshor, sincer. Nu intelegi inca cu ce se mananca sexul. Sexul facut cu o persoana pe care sa o iubesti cu adevarat, e o experienta minunata. Sa iti zica cei care au trecut prin asta. Mai cresti putin si iti vei schimba parerea.
Ca esti inca mica si o sa te convingi cand o sa cresti ca nu e o prostie si nu e gretos. Sexul e foarte bun atata timp cat il faci cu o persoana cu care ai o relatie, pe care o iubesti. E bun atata timp cat te protejezi, in special cand nu esti casatorita, doar nu vrem bebe, nu?!
)) o sa cresti tu si-o sa vezi care e placerea, si-n plus la ce mai traiesti pe acest pamant daca nu faci un copil sa-ti vezi propriul sange?
E bine sa gandesti asa la varsta ta.
Sunt alte fete care la 13 ani intreaba... oare am ramas insarcinata?
Parerea mea e ca dupa ce incerci n-o sa te mai opresti. daca vrei sa incerci un drog incearca-l pe asta
Sexul este sanatos si su e gretos si nici scarbos! du-te la un psiholog LA TINE ESTE PROBLEMA!
Ai 13 ani eu la 13 ani doream sa fac asta
mie nu imi placea sarutu credeam ca e scarbos
Mrog si eu am 13 ani si nu ma gandesc la sex. dar nu mi se pare gretos! si eu la 6-7 ani credeam ca e scarbos srautul. o sa vezi mai incolo ca e ceva normal care sigur o sa'l faci