anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din punctul tau de vedere, conteaza mult aspectul fizic in alegerea iubitului/iubitei? Adica ai putea fi cu o fata/un baiat nu prea aratos/ aratoasa cat timp ar avea suflet bun si ai sti ca te iubeste?

Răspuns Câştigător
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Poi majoritatea am spune ca nu conteaza fizicul. Dar sa fim sinceri acum ca prima data ne uitam la fizicul unei persoane. Ca sufletul nu-l poti vedea, dar in prima faza te atrage fizicul. Si nu ma refer neaparat ca trebuie sa fie fara defecte acum ca imi dau seama ca nu exista asa ceva, dar oricum conteaza daca este ingrijita persoana respectiva, felul in care se imbraca.
In concluzie, sa fiu sincera, nu as sta cu o persoana de care sa nu ma simt atrasa. Nu este vorba neaparat ca stau numai cu tipi dupa care sa intoarca capul toate pe strada, dar trebuie sa ma simt eu fizic atrasa de persoana respectiva. Mai apoi intervin sentimentele si incepi sa-l acepti pe cel de langa tine cu defecte cu tot. In fine, asta e doar parerea mea, nu vreau sa zic ca nu exista persoane care sa nu se indragosteasca fara sa se uite la aspectul fizic(si daca exista astfel de persoane oricum sunt foarte putine).

8 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Tocmai asta admir eu! Niciodata nu am pus pret pe fizic, ci pe suflet, pe caracter!
Degeaba am o persoana foarte frumoasa si cu o minte de 2 bani.Mai bine pe cineva mai putin dragut,care sa ma inteleaga,sa imi fie alaturi, sa discut deschis, sa imi arate ca tine la mine.La urma urmei iubim sufletul,asa cum relatia consta in comunicare, incredere, pasiune etc! Nu e nimic legat de fizic in asta! Cred ca cel ce are suflet bun poate sa iti fie alaturi si nu te-ar face sa suferi! Funda?

| AnGeL a răspuns:

Eu consider ca l-as iubi si daca nu ar arata ff bine, dar in ziua de azi rar mai gasesti oameni care sa aiba aceeasi parere ca si mine

| andreeutzaa a răspuns:

Nu sunt ipocrita deci eu cred ca aspectul fizic un pic conteaza.Il consider de o importanta minima dar totusi iti permite ca inainte de un eventual sentiment sa simtit atractie pentru o persoana.In caz in care un baiat nu ar fi asa aratos(chiar daca toti sunt frumosi in felul lor) si as stii ca tine la mine si ca are chestii caracteriale care eu le caut intr-un baiat, as fi doar o proasta sa fiu superficiala si sa ratez o eventuala relatie fericita.Cu timpul se imbatraneste, apar ridurile ecc deci aspectul exterior se transforma dar persoana care e in acea infatisare va fi mereu la fel.

| Crisstina a răspuns:

Eu nu pun asa mult accent pe aspectul fizic. Degeaba e frumos, daca nu are nimic in cap. Eu sunt de un an cu prietenul meu care e putin mai scund la inaltime decat mine. Nu ma simt deloc complexata din cauza aceasta. a Consider ca sunt lucruri mai importante pe care trebuie sa punem accent. Si aspectul fizic conteaza intr-o oarecare masura, asta tine de respect fata de sine (nu cred ca stai cu un nespalat ).

| ÎmplumutPufuieţiDalNuiMaiDauÎnapoi a răspuns:

Da as putea fii. il iubesc pe iubitul meu asa cum este. desi multe colege imi spun ca e urat sau alte chestii. mie nu mi se pare. Pt mine el e cel mai frumos.

| Stefaan a răspuns:

Ce conteaza corpu sau eu stiu cad de frumoasa e daca o iubesti

| Alexa_6372 a răspuns:

Importante intr'o relatie este intelegerea si increderea reciprocawinking nu cred ca ar conta foarte mult aspectul fizic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

DA! Eu sunt intr-o situatie ca ceasta, iubitul meu... nu prea mi-a placut de el cum arata, dar pe cum i-am descoperit sufletul si iubirea, parca sa infrumusetat: Frumusetea vine din interior!