Eu am experienţa a două relaţii de genul. Şi da, merită, şi pot spune că are nenumărate avantaje Evident, distanţa contează. Dacă e mai mult de 200, 300, hai 400 de kilometri. păi. o să fie greu. Asta pentru că sunt costuri ridicate cu plimbările, dacă ai de gând să te întâlneşti cu perechea.
Pe lânga asta, dacă tu sau voi sunteţi genul de persoane care au nevoie constant de prezenţa celuilalt şi nu crezi/credeţi că poate ceva să funcţioneze. din nou, un obstacol.
În rest, nu pot spune decât avantaje: te învaţă să ai încredere într-un străin, poţi zice aşa, şi parcă nici nu doare atât de tare dacă te înşeală, ştiind că ţi-ai asumat raţional riscul ăsta la începutul relaţiei; apoi, ştii ce frumos e momentul în care vă revedeţi după o lună, de exemplu? E mai preţios ca orice altceva. Şi te face să preţuieşti persoana de lângă tine! N-o să aveţi niciodată nevoia aia de "hai să facem o săptămână pauză", din cauza sufocării, presiunii dintre voi şi întâlnirile zilnice, sau dese. Şi-n clipa când vezi partenerul/a, nu-l/o mai laşi din braţe! Crede-mă
Evident, pot apărea probleme gen "dacă nu mă place când mă vede în realitate", "dacă nu o să îl/o plac când îl/o văd" şi altele de genul. Riscul meseriei, dar merită, eu spun că merită. Oricum înainte să te întâlneşti cu cineva, te asiguri că ai văzut destule poze sau destul de multe ori webu' încât să poţi crea o mică listă de trăsături care îţi plac la acea persoană.
Aici încrederea e cea mai importantă, dar dacă ea există şi este ţinută în viaţă, poţi avea o experienţă interesantă, de lungă durată, fragilă dar unică şi preţioasă!
Depinde cat de departe e pers respectiva. daca crezi ca no sa te intalnesti niciodata cu ea, mai bine laso.eu sunt din iasi, m-am indragostit de una din arad, pe mess, dar n-am nicio trebuie cu aradu, in afara de ea.de 4 ani vb cu ea, in ultimu timp am cam neglijato, sunt cu o fosta colega de clasa, si nah.mai bine las-o, daca crezi ca nu ajugi la ea minim de 2 ori pe luna. sfatul meu asta-i
Daca iubirea exista cu adevarat, merita.dar te-as sfatuii sa vorbesti de cateva ori cu pers respectiva fata in fata, pentru ca s-ar putea sa fie totul o minciuna.succes
Da merita. Si eu am trait o experienta de genu am stat 2 ani cu prietenul meu la distanta si chiar nu conteaza cat e distanta de mare el era in Romania iar eu in Spania si nu ne-am vazut decat la un an apoi la2 ani jumate ne-am mutat impreuna, daca exista incredere si cum spui tu atractie reciproca totul e posibil nu lasa lumea sa va bage prostii in cap aveti incredere unul in celalalat si sa vezi ce relatie frumoasa o sa aveti.
Depinde de aman2, cata incredere aveti unul in altul, comunicare care o aveti si disponibilitatea si dorinta de a face o surpriza. Nu distanta e problema ci gelozia e... am avut cateva relatii la distanta si a fost chiar ok, pana ce a intervenit gelozia si totul s-a dus de rapa!
S-ar merita, dar îţi spun de pe-acum ca veţi avea de suferit amândoi, deoarece distanţa vă desparte mai mult.Am păţit-o şi eu aşa cu un băiat. eram într-o relaţie cu el, el fiind din Ploieşti eu din Bacău, şi e dureros să ştii că nu îl ai lângă tine. Dar dacă nu e o distanţă prea mare ar putea să facă şi el un efort să vină până la tine, nu?
Din punctul meu de vedere doar de dragul distractiei cand te duci prin alt oras stai si u pe acolo mai schimbi monotonia de acasa.Si incredere nu poti sa mai ai in nimeni si atractie reciproca e doar sentimentul ala de atasare nu prea cred ca exista iubire si chestii de genul.Deci daca vrei o relatie serioasa iti sp clar nu se merita.Crede-ma stiu ce zic.Bafta!
Da merita. Eu am 10 luni cu prietenul meu suntem din tari diferite si peste 2 saptamani ne vedem nu ne-am vazut de un an. Si chiar vad avantaje multe in asta..iti dai seama cata fericire este cand il revezi
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: