Nu cauta niciodata sa multumesti baietii, cauta sa fii tu, sa fii mandra de tine!
Nu astepta sa multumesti tu baietii sau ei sa fie multumiti de tine.fa in asa fel incat sa fii tu multumita de tine.de ex. un baiat vrea sa se culce cu tine dupa doua zile indiferent ce varsta ai mie mi se pare ca te lasi prea usor..chiar si dupa o luna si dupa 2 de. abia dupa 4-5 luni ar trebui sa faci asta poate si nici atunci daca ai intre 12-18 ani nu mi se pare frumos sa faci asta, dar daca ai peste 19 ani nu mai suna asa urat, acum depinde si de fata daca e mai fraiera sau mai desteapta..bine daca te culci cu un baiat si ai 16 ani nu neaparat se pune vorba ca poti fi fraiera sunt unele care se culca de tinere 15 ani si nu sunt neaparat duse cu zaharelul sunt unele care chiar vor asta dupa cateva zile..pai da asa sunt baietii nehotaratii..baietii care iubesc cu adevarat pe o fata nu o sa spuna niciodata ca fata este fraiera ca nu se culca cu ei, ci doar cei care pun accentul mai mult pe plan sexual decat sentimental spun asta...
Nu trebuie sa bagi pe toata lume ain aceeasi oala, fiecare e diferit in felul sau. din punctul meu de vedere tu ai procedat asa cum trebuie poate un pic exagerat pentru ca nu a fost o remarca nesimtita, a fost pur si simplu o gluma, in spiritul flirtului, atata tot
Vin si eu cu o glumita:
Femeia care a spus ca toti barbatii sunt la fel, si-a pierdut sotul intr-o piata in China.
Eu stiam ca sotul a pierdut-o
Prespun ca ai primit raspuns de la fiecare baiat existent pe planeta asta nu? ...Nu toti suntem la fel cum nici voi fetele nu sunteti toate la fel.
Clodmod întreabă: