anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din sem 2 am avut un coleg nou. Eu am nimerit chiar in banca cu el.( ideea lui diriga) cu timpul ne-am imprietenit.Intr-o zi l-am intrebat ( fiind nou) "care e prietenul(amicul) tau cel mai bun?" El a spus ca eu. M-am mirat foarte mult.
Dupa vreo' 3 saptamani s-a combinat cu o colega. Gata! S-a combinat si m-a sunat pe mine sa-i dau nr. de tell a iubitei sale. Wow! Asa ca i l-am dat. Ce puteam sa fac.
Dupa o luna s-a despartit de iubita lui. Peste 2 saptamani iar ma suna ca s-a cuplat cu o alta colega si... sa-i dau nr ei de te. I l-amn dat, sa nu fiu o colega de banca rea.
Dupa om luna s-a despartit si de a doua iubita.
De o luna tot flirteaza cu mine. SINCER imi place de el ( Nu i-am spus )
Mi-a frica sa nu patesc ca si fostele
Voi ce credeti? {dau fundoi:}

Răspuns Câştigător
| Ángel_8890 a răspuns:

E mai complicat, deoarece eu am impresia ca nici nu stii la ce sa te astepti de la el. El nu este un baiat de ala care este mai decis si permanent.Am impresia ca el singur nu stie ce vrea si cauta un refugiu. Poate vrea sa se evidentieze prin faptul ca este un cuceritor si ca cu mai multe fete se intilneste.Cine stie, dar daca el nu este indiferent in ceea ce priveste cu tine, atunci mai gandeste-te, analizeaza situatia.Deoarece nu este frumos ca sa te intilnesti vreo doua luni cu el si apoi gata.Incearca sa vb cu el, sa intelegi ce si cum gindeste.Deoarece sunt persoane care nu isi arata adevarata fata si de aceea incearca sa fii cu el sa vezi cum vorbeste daca aveti ceva in comun.Ca sa va uneasca. Un pic de frica eu cred ca cum ai spus si tu este, dar poti sa incerci sa vezi ce va fi si cum. Poate va fi ceva frumos cine stie, conteaza faptul ca tu sa analizezi bine si asculta-ti inima si atunci vei vedea cum trebuie sa procedezi.

16 răspunsuri:
| CevaNormal a răspuns:

Ioana, gandeste logic, cum sa-i placa de tine cu adevarat daca statea cu tine in banca si nu se intimpla nimic, este evident ca baiatul vrea sa se distreze doar, asa ca nu te mai combina cu el, ma rog asta e parerea mea dupa istorioara ta, de acum vezi si tu cum e mai bine.

| Emeraude a răspuns:

Mie nu mi se pare in regula tipul, nu stiu nici in ce clasa sunteti. E posibil ca daca te considera cea mai buna prietena, sa tina mai mult la tine ca la celelalte, sau din contra, sa vrea sa fiti doar amici si tie sa ti se para ca flirteaza, ci doar incearca sa fie si el "coleg de banca bun", ca si tinelaughing.
Nu poti stii pana nu-ncerci, asa ca...winking
Succes, pa-pa!

| Miauti a răspuns:

Eu inlocut tau ii spuneam!

| anka a răspuns:

Vrei un coleg de banca foarte bun de care iti place sau un FOST iubit pe care o sa ajungi sa il urasti? Alege! Se pare ca pe el nu il tine mult o relatie.

| itarkan a răspuns:

Ce ai de pierdut? Incearca orice, si mai tarziu nu o sa te intrebi cum ar fi fost daca ai fi facut-o. Traieste-ti viata.

| hehehe a răspuns:

Spune'i daca e sa-ti ceara sa fi cu el, ca nu vrei sa patesti cum au patit si fostele, si ca daca incepeti relatia asta, sa fiti amandoi ferm convinsi ca tineti unul la altul. Aminteste`i si de faptul ca daca isi bate joc de relatie, se va distruge pana si relatia de prietenie. happy

Emmy.

| cucu :> a răspuns:

Daca chiar iti place de el merita incercat big grin
Dar sa ai mare grija ca e pacat sa suferi d acum
Multa bafta in cont big grin

| oeg a răspuns:

Daca iti place de el combina te cu elwinking! si ce daca iti face si tie asa? doar nu vrei sa te mariti cu el! cat o sa dureze o sa fie frumos! nu rata ocaziawinking!

| Mozambic19 a răspuns:

Toti colegii imi spun ca flirteaza cu mine. Pana si eu am ajuns la aceasta concluzietongue

| Mozambic19 a răspuns:

Clasa nu o zic pentru ca nu vreau comentari de genu :sunteti prea mici
si chestii de genu' asta

| pufu :* a răspuns:

Doar o intrebare am sa-ti punhee hee merita sa-ti strici prietenia pe care o ai acum cu el pentru o luna /doua in care o sa fiti impreuna? big grin astept sa raspunzi :*:* o zi faina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si flirtul cu celelante a fost un motiv de a se apropia de tine.Demonstratia ar putea fi durata relatiilor in ambele cazuri pentru ca nu pot crede in ruptul capului ca nu a conversat cu tine de cite ori a avut ocazia despre ele.Deci n-ar trebui sa-ti fie frica caci ai fost tinta lui inca de la inceput.

| Diana498 a răspuns:

Sa-i propui sa fi cu el... Eu asta as face happyDaca va placeti reciproc nu stiu altceva ce sa faceti confused

| mejustmedeea a răspuns:

Pai cred ca daca si tie iti place de el ar trebui sa va combinati. dar ai grija sa pastrati o legatura apropiata ca sa nu patesti ca celalalte colege ai incredere in el si fa-l sa aiba incredere in tine... succes!

| CoBrA_4857 a răspuns:

Combinate ca daca te va place nu se va despartii

| CoBrA_4857 a răspuns:

Combinate ca daca te va iubi vei vedeawinking