Nu ai altceva de facut decat sa spamezi pe aici in mod deopotriva scarbos si penibil?
Sigur, postarea nu e o alta intrebare de-a ta la misto furata de aici https://www.tpu.ro/......arbatului/ ci o miscare complexa de constientizare a populatiei asupra efectelor negative si consecintelor pe care personajele pasionate de ezoterism le au in relatiile interumane.Las-o balta...
Rîdem glumim dar chiar mi-am întrebat soția dacă știe ceva despre aceste farmece și ce crezi, farmecul ăsta pare să fie destul de răspândit, ba chiar am primit și detalii despre cum se face. Cică trebuie folosit sânge menstrual din a doua zi de menstruație deja mă întreb dacă nu cumva mi-a făcut farmece de m-am însurat deja mi-e frică să mai beau cafea făcută de altcineva
Bărbați, feriți-vă că domnișoarele astea sunt tare parșive.
Lasa legenda Mastadont in pace
Legenda? Nu zau. ))
Bagi si tu degetul in fund, si apoi amesteci cafeluta ei. Sa vezi daca ii convine la fraiera.
As fugi imediat de acolo, e bine sa te feresti de astfel de ciudatenii de oameni si chiar i-as zice la telefon ce nu mi-a placut la ea.
Acum dupa ce am vazut serialul Jefrey Dahmer pe Netflix sincer nu m-as duce asa la orice strain si nu as bea de la o persoana straina decat daca imi gateste si imi face cafeaua in fata mea.
O intreb de ce se agită sa imi faca farmece inainte sa incerce cu vorba buna si nurii din dotare.
Ce mai poveste prinzi talentul lui verginica la povesti.
Nici nu stiu ce sa spun.fug imediat si sun la pshiatrie special pentru ea
HappynewCenusa întreabă: