anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dintr-o persoana puternica, am ajuns cu moralul la pamant!

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Bine ai venit in realitate unde fara munca si sacrificiu nu faci nimic. Viata reala e mai complicata decat o iubire la 16 ani

| sofisis a răspuns:

Esti atat imatura cat si egoista.
Plangi pentru ca iubitul tau e un om cu capul pe umeri care pricepe ca trebuie sa munceasca. Dupa ce ca el e unde e, munceste si probabil ii e greu fara tine...te mai matai si tu ca un copil in fiecare zi si ii faci situatia si mai grea si mai greu de suportat.

| peperonies a răspuns:

Da pai asta in mare se intampla cand ai personalitatea unui cartof si nu poti sa existi individual in afara unei "relatii".

Bafta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, muritul de foame suna mult mai bine decat iubirea la distanta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din pacate comunitatea TPU nu iti poate oferi ajutorul cuvenit intrucat situatia ta necesita un ajutor specializat.

| Dintrebare a răspuns:

Omul vrea sa munceasca si tu te smiorcai ca un copil prost. In loc sa te bucuri ca ai un partener harnic. Tu preferi sa fie un sarac fara serviciu, care sa zaca langa tine ca o leguma? Lasa-l sa munceasca pana reusiti sa va faceti o situatie cat de cat. Apoi o sa aveti timp si de iubire. Daca continui sa fii asa stresanta si nesigura pe tine, el se va satura si va veti desparti

| PanaDeIdei69 a răspuns:

Sa te tai? eu care m-am taiat si mi s-o bagat un creion in mana, tu zici ca vrei sa te tai? stii ma cat de tare doare?! si vrei sa-ti faci rau..ma da...prea frumos.

Da ce-i frate un ''print'' nu mai poti dupa el? pff..macar asta s-o dus sa munceasca ca sa aiba bani.
Gandeste-te la altceva.
Nu mai dramatiza-ti atat.
O fii chestia asta ''grea''.
Dar tu faci situatia foarte ''grea''.
Lasa, o sa vina acasa.
Doar ai rabdare.
Si gandeste-te la altceva.
Si daca te tai.
Gandeste-te de 100+ ori la asta.
Ii mai rau cand te tai, te ranesti singura degeaba.
Roaga-te ma la dumnezeu sa ti-l aduca acasa.
Fa rugaciuni ceva.
Uita-te noaptea la stele si pune-ti o dorinta.
Du-te undeva si arunca o moneda si pune-ti o dorinta.
Chestiile astea merg.
Mie de exemplu, mi-au mers chestiile astea si mi s-au implinit dorintele.
Daca-ti doresti chiar asa de tare.
Pune-ti o dorinta noaptea la o stea cazatoare, fa rugaciunea si roaga-l pe dumnezeu, sau du-te la chestia aia care arunci monede.
Si TOTUL se v-a rezolva.
Iti promit.

| EnriqueN a răspuns:

Am avut si eu o relatie, bine, alta baza. Eu am plecat de tot. Ocupa-ti timpul cu prieteni, nu mai te gandi ca nu se poate, sau ca e imposibil sa traiesti fara etc. Mergi in vizita la el, sau trage pana termini liceul, gandindu-te ca atunci va revedeti si se reia totul cu bine. Vedeti atunci ce faceti.

Întrebări similare