Pai inseamna ca si mama daca se sterge de 3 ori? :-s Nu stiu, eu cu riscul sa ma masturbez nu vreau sa mai ramana pipi acolo...sa nu zici ca vrei sa iti trimit si o poza cu mine cand fac pipi, ca nu ai sanse! Dar sa tii cont ca pe aici mai intra si fete de 8 ani si nu cred ca le inveti de bine cu intrebarile tale (cine vorbea )
Un limbaj imi decent nu se poate, totusi mai sunt copii mici pe acest site.Nu stiu de ce ti s-a aprobat intrebarea, sunt curiozitati, dar nu av mai uitati atat de mult la televizor si la alte prostii.Parintii vostri ar trebui sa se ocupe mai mult de educatia voastra. Ocupati-va de lucruri serioase, nu de sex.Viata nu inseamna nu mai asta, voi va distrugeti copilaria.
Du-te si trateaza-te! cum poti face asa ceva, e tatal tau, fiecare are nevoie de intimitatea lui, si mai zici dupa aia ca de ce se intampla nenorociri in lume, nu e frumos cea ce faci!
Ma tot intreb...atat sa fi avansat sistemul de sanatate in Romania incat la sectiile de psihiatrie este acces la internet?
Scuze, dar chiar nu ma pot abtine. Alta treaba mai importanta nu ai?
asta-i buna! au mai zis si altii si o sa-ti imi zica: '' ai probleme grave la - mansarda - '' cum sa spionezi pe cineva cand e la wc?! [ nu pot sa inteleg ] mai ales ca e tatal tau! si NU, nu am facut asta niciodata si nici NU o sa fac asta, sa spionez oamenii la wc! nu pot traii cu constinta asta pe viata! [ lol ] asta da intrebare de om cu probleme
Inseamna ca si-a "scuturat"ultimele picaturi care au ramas pe canal, altfel poate face o mica infectie din cauza urinei care ramane acolo, uneori picaturile de urina raman pe chiloti si datorita frecarii se poate irita. Daca ai mai multe curiozitati intreba-ti mama sau tatal, sunt cei mai buni prieteni ai tai, mai ales la varsta pe care o ai nu prea este indicat sa vorbesti cu persoane straine pe internet!
superboy9999 întreabă: