| ionyionelutza a întrebat:

Diseara un baiat de care imi place vine la mine sa ne uitam la un film si am pus pariu ca cine adoarme primul primeste o poruncabig grin ceva ideii PS el are 23 eu 16

Răspuns Câştigător
| Roxana121 a răspuns:

big grin big grin ce joc interesant. Pai porunci sunt multe depinde de imaginati acumbig grin de ex porunca pentru el: sa zica repede fara sa se gindeasca ce ii place la tine cel mai multbig grin sau sa stea intr-un picior si sa zica te iubesc de 20 de oribig grin sau sa dansezi stripzisbig grin acum alege si tu sper ca ti-am fost de ajutor.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Alt caz de pedofilie gandeste-te bine inainte sa mai continui cu el pentru ca atunci cand se face mos nu o sa-ti mai pese de el si e pacat.

| superdorex a răspuns:

Are 23? Hm...si zici ca adoarme langa tine?! Glumesti? ar face asta?

| ionyionelutza explică (pentru superdorex):

Ce ti se pare asa de wow?:O ca nu inteleg? pur si simplu neintelegem super bine si doarme la mine

| NatureSelf a răspuns:

Tu 16 ani el 23? hm, barbatilor chiar le plac prospaturile. sau tu numai esti proaspata de la 12 ani? apropo de pedeapsa daca adoarme linga tine, e fraier. eu te-as pipai non stop. cum sa adormi linga asa o prospatura.

| Politeknicus a răspuns:

O porunca pentru el: sa se dezbrace. Una pentru tine: sa te dezbraci. Apoi vine totul de la sine laughing Asta cu dormitul e poveste. Obraznicatura mica ce esti l-ai corupt sa vina la tine smug

| ionyionelutza explică (pentru Politeknicus):

Sa ma dezbrac sau sa se dezbrace?batting eyelashes astea is porunci pentru mine nu pentru el

| Politeknicus a răspuns (pentru ionyionelutza):

El sa te dezbrace pe tine si tu pe el laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate adormiti amandoi si nu mai este nevoie de porunca!

| ionyionelutza explică (pentru anonim_4396):

Neee...nu prea cred.mai ales la cum ma stiu p mine sigur el adoarme inaintea mealaughing)

| Totuldespresex a răspuns:

Bine spus si eu as pipaio toata noaptea