| TVD13 a întrebat:

Dk e lumea asta asa de >idioata? Dk toata lumea ma uraste. Am Sa ma sinucid Sunati Salvarea!
Deci e o fta vaca idioata hadicapata proasta ...etc...Si ma enrveaza la culme. O urask de cand eram miki. Se crede mai mare mai tare mai desteapta mai frumoasa. Mor cand o vad ca face comparatii intre mine si ea si mai mor cand o vad asa de fraiera e in clasa a 8 si nu sa dezvolat. Daca st cu cineva se baga. Din cauza ei m-am desp eu de cateva ori de niste baieti la car chiar am tinut. Deci in concluzie o URASK!
Scz Nu e o intr sau cv de genu asta dar vruiam sa ma descarc. Dar dati-va cu parerea nu ma supar. Si rele si bune. M-am obisnuit.
Deci unde ramasesem A! acolo unde ma gandeam eu cum so sfasii si cum so omor si sa o mai injur si la cat de mult o urask eu!
Ms ca mi-ati suportat crizalaughing))))))Nu am mai avut de mult unarolling on the floor
A! si nu ma faceti nubunalaughing Ca nu st decat atunci cand o fata vaca idioata si hadicapata ma enrveaza.
Pa`pa:X:*

9 răspunsuri:
| unione a răspuns:

Sunt dragute dramele astea ale adolescentei

| devilll a răspuns:

Bafta.

| Jesss a răspuns:

Si ai de gand sa te sinucizi pentru un c.acat din asta.

| TVD13 explică (pentru Jesss):

Nu! nu ma gandeam sa ma sinucid eu ma gandeam sa o omor pe ea. Aia A fost doar o ironiebig grin

| Barblaster a răspuns (pentru TVD13):

Nu, nu nu draga, te sinucizi.Adica cand esti langa ea, stai dupa 1 zid.Iti infigi 1 cutit in burta si incepi sati tai matele. Fugi repede la ia o iei in brate si ii pui cutitul in mana.RESTUL E ISTORIE!

| ghineanamaria a răspuns:

Eu as zice sa nu o mai bagi in seama si acei baieti de care te-ai despartit nu te meritau. Daca din cauza barfelor renunta la tine inseamna ca ei chiar nu tineau la tine oricat de mult spuneau ei vb dulci.
Deci nu o mai baga in seama si totul va fi bine.Cu cat vede ca te enervezi mai tare cu atat va continua si mai tare sa te necajeasca.

| Dydy_7659 a răspuns:

Sincer mai amuzat tongue foarte tare! tot u esti suparata nervosa si tot tu razi laughing Interesanta stare happy

| phantomitza a răspuns:

Da pai zi fa nebuno mai lasa-ma in pace ca te tau laughing)

| Mihai19MaxX a răspuns:

Baga id-ul meu mitza_maxx12 sa vb putin