| a lui ;x a întrebat:

batting eyelashes dk fac avort straight face devin o criminala?crying

ps. tzin sa spun ca nu e 100% garantat ca`s cu "bebe"straight face

Răspuns Câştigător
| madagascar a răspuns:

Fata potoleste-te ca o sa innebunesti, mai ai putina rabdare, ti-am m-ai lasat un msg, zi-mi cand ti-a venit ultima data ca sa te pot ajuta sa te mai linistesti

20 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Da.

Avortul este o crimă. Totuşi omori un bebeluş care n-are nici măcar o vină. + Dacă e şi primul' copil. se spune că nu se avortează primul' copil.

Câţi ani ai?

Eu spun să-l păstrezi... mai ales dacă ai +17 ani.

Na. Ai grijă!

FantaSZy.

| georgegs a răspuns:

Ai.mai.pus.intrebari.de.genu.asta.de.ce.nu.astepti
pna.iesti.100%? si.da.este.o.crima.pentru.ca.omori.un.suflet
nevinovat

| swet girl 22 a răspuns:

Da devii o criminala fara iertare in fata lui d-zeu... m bine pastreazal daca se confirma sarcina

| claudiea79 a răspuns:

Daca esti la prima sarcina o sa fii foarte traumatizata daca faci avort. esti si foarte speriata. daca doctorul greseste poti sa nu mai ai copii niciodata. daca nu ai casa ta si nici servici din ce o sa cresti copilul? trebuie sa fii maritata cu tatal copilului sa aveti servici amindoi sate ajute si el si parintii tai si ai lui sa ii cresti. altfel te chinui si tu il chinui si pe copilul ala. trebuie sa iei o decizie dupa ce vorbesti cu parintii tai ai lui si cu iubitul tau. mult noroc. nu esti criminala. dar gindeste-te cine te va ajuta sa il cresti? daca ai banii? si daca ai timp de un copil. este mare raspundere.mama are grije de un copil de dimineata pina seara abia are timp sa mearga la wc

| ELD a răspuns:

Sa spunem ca da...pana la urma e o fiinta nevinovata. A fost vina ta ca nu te`ai gandit la riscuri inainte sa faci ceea ce ai facut cu iubitul tau. Sa dea Dumnezeu sa fie adevarat sa nu ai un bebe de acum, dar daca va fi mai bine vorbesti cu ai tai si le spui ca ai facut o greseala imensa negandind si sa te ajute sa ai grija de acel suflet.Bafta!

| boyandme a răspuns:

Eu iti zic sa verifici daca ai un bebe, si daca ai nu il omori, pentru ca toata viata ai sa fii urmarita de acest lucru, plus ca faci un pacat mare, foarte mare! Decizia iti apartine, dar dupa cum vezi mai mult de 50 % din sfaturile date te sfatuiesc sa nu faci avort!

| aura_1762 a răspuns:

Pai depinde eu cred ca da ca este o crima

| neynya_4078 a răspuns:

Ai facut testul de sarcina? Esti sau nu?

| neynya_4078 a răspuns:

Daca as avea varsta ta, eu una as face avort. Nici n-as sta pe ganduri. E pacat intr-adevar, dar decat sa-mi stric viata si pe-a fiintei respective, mai bine avortez cand nu e inca format.Asta nu te face criminala-te face mai responsabila si-ti lasa un gust amar.Si copii cu siguranta o sa mai ai, asta daca te duci la un medic bun si cat mai repede.Si pana la urma, esti insarcinata?

| TiinutsS:╳DiiiD a răspuns:

Daca femeia este la prima sarcina, sunt contra. Exista n metode contraceptive care te pot scuti de o sarcina nedorita inainte ca ea sa apara. Daca femeia are in jur de 40 de ani, are deja copii si nu-si mai doreste, cel mai bine ar fi sa avorteze.Ganditi-va,daca o femeie are acum 40 de ani si naste.peste 10 ani, copilul va avea 10 ani si mama lui 50.Cum se va simti copilul cand il va duce mama lui de mana la scoala si copiii vor intreba daca "iar a venit cu bunica"? Trist.sad Da, devii o criminala, mai bine il dai unei rude sa-l creasca.Nu se poate sa nu stii o familie care isi doreste un copil dar nu poate sa-l faca.Este exclusa si varianta cu orfelinatul ca...sad zau, copiii se dezvolta prost in orfelinate, ba chiar la scurt timp dp iesirea din orfelinat ajung la scoala de corectie.[Asta in cazut in care parintii tai nu-l pot creste si tu nici atat] Nu stiu cati ani ai... Vorbeste si cu tatal copilului si sfatuiti-va ca banuiesc ca nu l-ai facut singura si nu-i doar al tau, nu?happy Sper sa faci ceea ce trebuie. Dar mai bine fa urgent un test de sarcina happy

| TiinutsS:╳DiiiD a răspuns:

Pentru GenOm: Daca este la prima sarcina si face avort exista riscul de a nu mai putea ramane niciodata insarcinata. Daca este la prima sarcina devine si ea victima alaturi de copilul ei deoarece va suferi o trauma si nimeni nu va mai umple golul lasat de acea fiinta in sufletul ei. Daca femeia este trecuta de 40 de ani, permite-mi sa fiu pro-avort deoarece ea este deja inaintata in varsta, ar trebui sa aiba copii destul de marisori.In scurt timp, copiii pe care-i are deja vor fi nevoiti sa aiba grija de ea, nicidecum sa aiba grija ea de alti copii nou-nascuti. Dar cel mai bine ar fi sa nu se ajunga la o sarcina nedorita pentru ca, pentru Dumnezeu, exista atatea masuri de contraceptie. E opinia mea si te rog frumos sa nu te mai bagi pe raspunsurile mele! Peace.happy

| Ramona_5995 a răspuns:

Bineinteles. straight face
Sufletul acela nu ti a facut nimic ca sa decizi tu daca isi poate trai sau nu viata.
straight face

| CreatzaBắ a răspuns:

Dupa mine, dah pentru ca aceea fiinta este data de d-zeu, si el stie dc ti-a dat-o...(daca ti-a dat-otongue). eu zic mai bine sa il nasti, si sa il cresti impreuna cu familia si cu iubitu tau("tatal"daca ar fi cazul)nu fa avort, gandeste-te cate femei si-ar dori asta si nu pot.acum decizia e a ta, dar iti dau un sfat sa nu faci avortwinking Dai funda?batting eyelashes

| princess87 a răspuns:

Pentru mine avortul este o crima... Acum depinde de fiecare cum gandeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''Daca femeia este la prima sarcina, sunt contra''
Si daca era la a II-a sarcina, cu ce se schimbau datele problemei?
''Daca femeia are in jur de 40 de ani, are deja copii si nu-si mai doreste, cel mai bine ar fi sa avorteze.''
Adica aia, la 40 de ani, deja matura si capabila sa creasca un copil, avand si experienta si o familie, poate avorta, dar ea, la varsta frageda, isi distruge viitorul, pentru a pastra un copil caruia e incapabila sa-i ofere o educatie si, cel mai probabil, o familie. Meama, ce judecati de fier!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai un id de mess sa vb?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta e o crima, si un pacat foarte mare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@TiinutsS:╳DiiD : imagineaza-ti cum se simte un copil atunci cand il avortezi, nu atunci cand merge la scoala. Ca nu e chiar asa de rau zic eu.
Si da, daca faci avort esti criminala.sad
Dar am vazut ca nu esti insarcinata deci ai grija pe viitor sa nu iti mai creezi astfel de emotiilaughing

| alinam a răspuns:

Lume, nu fiti asa krudeli!
e normal ca daca faci avort,... nu*i ceva bun
dar daca stii sh simti ca nu estigata, mai bine fa avort, si traieshteti viata mai departe ( cu sufletu... )...
sad nu stiu cu ce sa te ajut!

| 333Ella888 a răspuns:

Da, devii o criminala.Toate femeile care fac asta nu ajung dupa moarte intr-un loc bun ...dimpotriva.deci poti sa te mai gandesti la ce vrei sa faci.