Buna!
Offff.in ce situatie grea esti pus!
Poi gandeste te in felul urmator,el iti e ca un frate,pe iubita lui tu o placi!
Daca ii esti prieten cu adevarat,nici nu ar trebui sa te mai gandesti la ea,dar cum inimii nu i poti comanda,eu cred ca cel mai ok ar fi,sa ai o discutie cu el,vis a vis de iubita lui.
Sa incepi prin ai spune ca ea sufera pentru el,ca ea il banuieste pe el ca o inseala si uite asa,tu iti faci o idee despre el,despre cum vb el la adresa ei.
El fiindu ti prieten,de tine nu se va feri si iti va spune care sunt gandurile lui.
Seara,inainte sa adormi,te gandesti foarte bine la cum ti a vb el despre ea,iar daca prietenul tau nu l prea intereseaza de ea,atunci cred ca poti interveni tu,dar cum?
Incercand prima data sa vb cu ea,sa i spui ca daca s ar intampla sa se desparta daca ar fi dispusa spre o alta relatie si chestii de genul asta!
Dar pentru asta,tu trebuie sa i fii mereu alaturi,sa i dai sfaturi, transformate in cel mai bun prieten al ei, castiga i increderea si dupa cred ca restul vine de la sine!
Iti doresc bafta si fii diplomatic!
Cum poate sa o iubeaca si sa o insele, inseamna ca el doar spune ca o iubeste. Si ce relatie in viitor poate avea aceasta fata, la fel va fi inselata si mai departe. Daca o aranjeasa astfel de relatie poate fi cu el, insa daca vrea relatie normala atunci sa puna punctul si sa-si gaseasca persoana potrivita. El chiar o iubeste ca a fost mai mult timp cu ea, nu e neaparat sa o iubeasca ca sa fie mai mult timp impreuna, unor baieti le convine astfel de situatii.
Mutubal întreabă: