Si ei au dreptul la viata intima nu numai adolescentii si ar trebui sa fi mandra ca parinti tai se mai iubesc mai ales acum cand numai de despartiri si divort auzi, gandeste pozitiv si nu se stie niciodata... poate si tu vei in situatia parintilor atunci cand va fi cazul
Buna! Da. e ceva normal sa ai acea imagine in cap. Gandeste-te ca si tu la randul tau vei face asta, si ca e ceva firesc intre 2 oameni care se iubesc. Ce sa zic ..gandeste pozitiv si ocupa-ti timpul cu ceva. Daca tot timpul stai cu gandul acolo, nu scapi
scuze ca rad, pai vorbeste cu mama ta, e femeie, te va intelege...nu am patit-o dar daca as fi patit-o as fi vb cu mama(poate) sau cu prietena mea
N-are nimic ca razi Prefer sa ma port ca si cum nu s-a intamplat.
Ocupa-ti mintea cu altecva. By the way: parintii tai au funda de la mine. (Pentru ca inca se iubesc si ar trebui sa te bucure, daca ei sunt fericiti vei fi si tu).
Ma bucura dar preferam sa nu vad. Da na, m-a mancat undeva sa ma duc sa-i amintesc sa-mi dea pastila de raceala
Hehehe... lasa ca nu e asa rau. Daca te gandesti la altceva sau iti ocupi timpul cu alte discutii (amice/colege) uiti.
Eu zic ca de acum esti fata mare si poti si singura sa iti iei pastilele Cat despre asta : e ceva normal sa faca sex. Si eu am intrat peste ai mei (dar altfel a fost situatia, nu ca nu am batut la usa). Eu personal m-am bucurat ca ai mei inca se iubesc Nu as vrea sa mai vad asta dar nici nu e cazul sa ramai traumatizata. O sa iti treaca E ciudat si o sa mai fie probabil inca o perioada si de cate ori iti vei aduce aminte dar incearca sa schimbi perspectiva ta de a vedea lucrurile. Ia-o ca pe ceva pozitiv si amuza-te pe intamplarea asta.
Hi,e ceva normal sa faca asta, chiar bravo lor, si tu nu ai de ce sa fii jenata/speriata sau ceva de genul asta, nu se bateau, nu se taiau.si uite o chestie care te face sa zambesti, prin momentul asta "awkward" ai iesit tu, deci be happy. oricum cea mai buna persoana pentru un sfat e a ta mama, poti vorbi cu ea, esti mare.
Incerca sa te gandesti la altceva numa la iei cand te culci icerca sa nu te gandesti la ce ai vazut ce faceu iei culcate cu minea limpede nu te gandi la niumic intelegi
Mda, mie nu mi s-a intamplat dar eu daca as fi vazut, faceam misto de ei pe tema asta.
Nu trebuie sa iti fie rusine de ei, e un lucru firesc, asta e, se mai intampla.
Vina ta a fost ca nu ai batut la usa asa ca acum o sa te gandesti la asta .
Poarta o discutie cu mama ta daca te ajuta, daca nu, taci si gata dar asta nu este ceva care sa nu poti sa iti scoti din cap.
Ce sa mai bat la usa? Nu ma mai duc la ei dupa 10 nici de mor pe acolo
imi pare rau ca rad dar e fel de awkward funny rau ma rog..eu zic sa te iei cu altele si gata. putea sa fie si mai rau :L
AlexEjmecheru întreabă: