Expresia e adevarata, si doare s-o auzi dar mai ales s-o simti. E greu cand pierzi pe cineva drag, cand esti departe de persoana ce o iubesti!
Este adevarata si nu este!
Daca acei ochi se iubesc cu adevarat nu se vor uita never!
Eu nu o urasc dar imi place varianta a doua : ochii care nu se vad se uita, la fundul femeii tale
Mie imi spui, detest expresia asta si cand iubitul meu a fost plecat numai asta aveam in cap, dar am ajuns la concluzia ca aceasta expresie e nula daca exista iubire adevarata:X
Bye:*
Pentru mine nu are nici o importanta, insa pentru iubitul meu, da
ne vedem rar, si in timpul asta eu stau tot timpul cu gandul al el, parca mai mult il iubesc fiindu-mi dor de el
insa el, e din ce in ce mai rece, iar cand ne vedem, ne revenim. apoi o luam de la capat
deci, si eu o urasc la fel de mult ca tine pentru ca o simt asupra mea, chiar daca pe mine nu ma afecteaza!
Nu stiu. nu cred ca este foarte adevarata, daca oamenii cu adevarat se iubesc atunci nicii un obsacol nu-i poate opri, nici chiar timpl
Buna Alex! Si eu o urasc si nu mi se pare adevarata. Daca placi pe cineva, e posibil sa uiti, nemaivazandu-l. Dar daca iubesti, nu conteaza asta. N-o s-o poti uita doar pentru ca n-o vezi
Din pacate este adevarat. dar sunt si cazuri in care nu e valabila expresia asta... mie mi s-a intamplat.am avut o prietena(cea mai buna) si o cunosteam de 12 ani si intr-un an de cand am plecat nu ne-am mai interesat una de alta si acum nu mai am decat amintirile...
Nu ai de ce sa o urasti.
Este un adevar.
Oricat l-ai iubii tu, daca nu il vezi 1 an de exemplu ...NU ai cum sa nu-l uiti... parerea mea
Funda? :*
SALUT! MDA...nici mie nu-mi place aceasta expresie.... ochii nevazuti nu se uita.doar daca nu ti la acea pesoana. o data ce ti la ea nu ai cum sa uiti!
Eu o urasc pentru niciodata nu mi sa adeverit.
Chiar daca nu il vad pe baiatul respectiv, nu vorbesc cu el ceva timp, imi apar in minte intrebari de genul:ce o face, o fi bine, o fi patit ceva, s'o gandii la mine? etc.
O urasti sau nu, dar este ceva real in ea poate nu in sensul direct. o sa-ti dau un exemplu:se intimpla tuturor oamenilor sa nu ne mai imaginam viata fara o persoana, cum o uitam? desigur "ne vazindui ochii"(cind nu o vedem un timp si ne schimbam pe alte ocupatii si ginduri) mult timp...si asta nu e doar intr-o relatie dar si intr-o simpla prietenie si multe alte cazuri
AndrewTate7789 întreabă: