| ~_~fericire.in.rate~_~ a întrebat:

Doamne... ce'am facut in seara asta. M'am intalnit cu un "amic" care tot bate apropouri, in seara asta eu l'am cam incurajat si i'am zis ca daca incearca si refuza e rau, dar daca incearca si accept e bine. M'a dus undeva, mai la un camp, la periferie si da'i saruturi, atingeri, etc.Cat faceam asta cu el ma gandeam la altul, adica la ce'mi spusese el, la cum o faceam cu el{adica exact ieri am facut'o cu alalaughing }. El deja se "trezise", puii mei...pana la urma i'am zis ca nu pot, el a mai insistat, la care a vazut ca nu sunt de acord.
Am plect de'acolo si m'a dus acasaa, pe drum mi-a zis ca trebuie sa am eu un motiv, ca nu eram excitata{chiar nu eram, decat putinhee hee } la care i'am zis ca nu pot, nu sunt pregatita psihic dupa care tacere.
El e un "big" al orasului, a ramas ca ne auzim la un tel.Nu pot sa cred ca am facut asta, oare ce impresie si'a facut de mine? N'o s'o fac cu el si acum ma simt aiurea fata de el...

3 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Cam bate aerul prin capul tau fetitz-o scuze ca-ti spun asta, dar iti zice omul aproae pe fata ca vrea sa te... si tu te duci si te cracanez in fata lui? Culmea te mai simti si prost fata de el! Ce sa-ti mai spun...

| piciuk a răspuns:

Lasa ca maine te duci cu altu si ne intrebi din nou ce parere are ala dupa ce ai facut-o cu el.vai de capul tau!

| alexa96 a răspuns:

Ca ai vrut sa-i dai la jioalehappy, ca ai vrut sa-l pacalesti, ca esti aproape a lui dar totusi nu o fata usoara. Daca tu nu vrei sa faci cu el nu o face.big grinastept mai multe detaliihee hee ce e cu ala de ieri de exemplu