| H2O2 a întrebat:

Doamne ce sa mai fac, m-am despartit de el si nu stiu ce sa fac sa cred ca voi gasi un baiat mai bun si mai inteligent decat el sad (eu asa cred si am impresia ca el a fost" cel mai perfect baiat " cu toate ca nu a fosthee hee ) si ma gandesc in viitor ca poate el o sa se casatoreasca si o femie " care nu e de el " iar eu la fel si nici unul dintre noi nu va fi fericit sad si in plus tot mereu ma gandesc la el si asta ma face sa sufar si mai mult, ce sa mai fac, baiatu asta ma zapacit cu totu'

Răspuns Câştigător
| aandreea27 a răspuns:

Nu te mai gandi la ce-a fost. Nu-ti mai pune atatea intrebari, pentru ca tie iti faci rau.Considera ca asa a fost sa fie. El nu a fost pentru tine, nu era perechea ta.Fiecare dintre noi avem pe cineva pus deoparte.Iesi, distreaza-te cu prietenii, nu te mai gandi la el. Daca va e dat sa fiti impreuna, veti fi la un moment dat. Dc nu, sunt sigura ca vei gasi persoana care sa te faca cea mai fericita din lume.Ai grija! Multa bafta!

1 răspuns:
mira
| mira a răspuns:

Pune capat trecutului.Baiatul perfect a gresit mult fata de tine daca v-ati despartit.De fapt, tu te-ai indragostit de un om ideal care nu poate exista in realitate.Nu trebuie sa te gandesti la destinul lui conjugal nefericit. Poate nimereste chiar mai bine.La fel ti se poate intampla si tie.Fruntea sus.Lista baietilor nu s-a inchis.