| Roxana_2583 a întrebat:

Doamne, copii treziti-va mama la realitate, ce educatie primiti acasa daca voi puneti niste intrebari de-adreptu stupide.Chiar asa de obsedati de sex sunteti? duceti lipsa? tare curioasa as fi sa stiu la cati ani v-ati inceput viata sexuala.eu una la 19 ani daca sunteti si voi curiosi si acum am 21. dar sunt uimita de ce citesc atatea intrebari legate de sex. obsedatilor astia de 10-14 ani.ganditi-va inainte sa faceti asta ca veti regreta peste niste ani.curiozitatea a omorat pisicatongue

ROMANIA TREZESTE-TE LA REALITATE CA MURIM CU TOTII

Răspuns Câştigător
| Adyr0 a răspuns:

Degeaba tipi ca nu te aude nimeni.

14 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Tu aici vorbesti de lucruri sfinte?thinking
Fiecare 5 matanii inainte de a raspunde la intrebareoh go on
Educatie? Ce-i aia? Pustii astia provin din familii dezorganizate, mama plecata in Anglia, tata betiv, bunicul bolnav.Sau parintii divortati, tata cuplat cu secretara, mama depresiva.Sau mama curva, tatal om ocupat
Pot scrie pana maine situatii ipotetice ca doar nu am probleme cu imaginatia dar n-are sens. Daca tu ca parinte, nu stai pe capul copilului sa il inveti despre viata sa nu te mire ca iti scapa din mana de la 11-12 ani

| Aalex a răspuns (pentru Razvan):

Trust me, am vazut si copii de 7-8 ani scapati din mana. si respectivul de mic vorbea urat, acum ca are 7-8 ani e obsedat de`a dreptul. Mimeaza "partide" de sex cu orice ii iese in cale. copaci, garduri straight face

Elianna
| Elianna a răspuns:

Copii intreaba ceea ce sunt curiosi sa afle! Pentru 90% din ei, numa gura este! Dar este un subiect suculent si incitant! Si, cat timp intreaba, avem ocazia, eu, tu, noi, sa-i lamurim ce-i bine si ce nu! Solutia nu este sa nu intrebe, ci sa se informeze si sa actioneze in cunostinta de cauza!

| clauss a răspuns:

Ai dreptate dady si am mai ridicat si eu o problema asemanatoare de curand, se pare ca e cool acum la 14 ani sa ti incepi viata sexuala, nu mai e educatie, nu mai sunt caractere in copii astia, nu le mai arde de scoala

| Lora a răspuns:

hee hee) la 18 si-acum am 20

| ionika17 a răspuns:

Exact ai perfecta dreptatewinking

| Laura a răspuns:

Nu zic că sunt în totalitate de partea lor, dar ce ai cu ei? Tocmai de asta pun întrebări, ca să se informeze. Şi stai calma că nu moare nimeni laughing. Însă, ai şi tu dreptate, prea multi copii îşi încep viata sexuală mult prea devreme.

| alexuzha a răspuns:

Laura ei nu se informeaza ei cred ca stiu totul dar de fapt nu stiu nimic si in plus scriu si ei ca nu au ce face si in plus vor sa se dea mari atata tot

| Mihaela_1499 a răspuns:

Buna laughing.
Nu esti obsedat daca vrei sa iti arati sentimentele mai profund sau sa simti placerea, bine sub 14 ani mi se pare o prostie dar de la 14 in colo e totu ok dupa mine.
Eu mi-am inceput viata sexuala la 14 ani si 9 luni, la inceput credeam ca vreau pentru ca ma tot strsa parteneru dar, na!, nu a fost asa era vorba doar de mine. Mine, care pe o parte vreia sa ramana virgina si pe alta vreia sex laughing. Si punand cea mai simpla intrebare creierului [ Ce mar face pe mine fericita dintre acestea? merge la sigur ] raspunsul nu a intarziat si am stiut ce vreau.
De regretat nu o sa regret pentru ca este ceva unic, superb, si care a facut relatia sa fie mai stransa. Si Dumnezeu sa ma ierte dar cred ca am descoperit sportu preferat pe langa gimnastica aerobica laughing.
In plus cum sa regreti o decizie gandita la rece, non-stop?
Si am mai spus, varsta e doar o cifra! Daca eu sunt pregatita fizic nu mai conteaza alceva.

Cu drag, Diana.

| Anonim_5618 a răspuns:

Dady intreaba:
E chiar atat de rusinos sa ai 10 ani si sa fii virgin/a? eu in locul vostru care mai sunteti in ziua de az as fi mandra de acest lucru si as sta asa pana cand stiu ca sunt pregatita si persoana sa merite, nu ma iau dupa varsta.

nu cumva ai 10 ani?laughing)

| ddeeaa a răspuns:

Ai dreptate, mare dreptate?, mi se pare anormal da asta e moda mai nou in Romania, n-ai ce face, eu zic ca totul conteaza de educatia care ai primit-o acasa.

| eXtrike a răspuns:

Dady, stiu copilasi sufera sad Saraci de ei, hai ducetiva la mami plangand ca sunteti virgini sad, Trist, foarte trist.
Dady, cele mai stupide si tampite intrebari sunt chiar pe aici, ce sa mai zic de tehnologie, nici un crack nu stiu sa bage si au pc-uri bune.
Copilasi, va bate romana, deegaba mergeti la scoala, lasativa de acel limbaj de Y! M.

| eXtrike a răspuns:

A stai gata gata, campania anti-prosti, hai te bagi, fac eu tema tot facem blog rolling on the floor. PM cu email.