Da, complicat ce traiesti tu... Sunt mai multe chestii la care ar fi bine sa meditezi: ce te-a facut sa amani momentul in care sa ii spui lui ce simte ea? (nu exista "nu am apucat"-daca ati schimbat cel putin 5 cuvinte, aveai timp), ce ai de gand in continuare, cu tipul asta? si 3, daca ti-ai asumat rolul de mesager, sa ii spui lui ca ea il place, macar du-l pana la capat, zi-i si ei raspunsul. Si, optiune personala de data asta, eu i-as spune si ce a zis el (dupa ce imi clarific ce vreau eu de la el, daca vreau ceva). In concluzie, rolul de mesager pana la capat. In primul rand.
Sp prietenei tale k el a sp k nu o palce... eventual omiti fraza in care X te-a sp k te place pe tine, pentru a nu o fece sa sufere mai mult...eu asa as face in locul tau...
cat despre rel ta q X nu stiu ce sa zic, ideal ar fi sa nu accepti sa fii q el, pentru a nu-ti rani prietena...
mult succes!
pup
Eu cred ca cel mai bine este sa fi sincera cu prietena ta si sa ii sp tot ce s-a intamplat.Sa nu lasi niciodata un baiat sa v-a strice prietenia. Sp acelui baiat ca nu il placi si sa te lase in pace.Prietena ta trebuie sa il uite si sa caute un baiat care sa o iubeasca.Fi alaturi de ea. Sprijin-o.Explica-i ca nici un baiat nu v-a sta intre prietenia voastra
Eu zic sa-i spui... daca afla din alta parte ca s-a dat la tine si tu nu i-ai spus o sa creada ca l-ai vrut pentru tine cine stie.Sinceritatea e cea mai buna mai ales daca iti este o buna prietena. Iar baieti sunt destui si buni...mai cautatiBafta
Si d c sa fie suparata pe tine ca ala n-o place? Asta e... daca vrei sa faci ceva pentru ea atunci gaseste-i unu mai dragut.
Au e cam nasoala treaba...mai bine i ispui adevaru ca el nu o merita si ca nu o place pe ea ci eventual pe tine, fara suparare. daca ti-e prietena va intelege ca tu nu ai nici o vina.stii cum mai e vorba dragoste cu forta nu se poate.bafta papa
Nu te va ierta niciodată dacă îi vei înşela încrederea. Spune-i adevărul dar nu face greşeala să te combini cu tipul de care îi place ei. Atunci s- aterminat totul. O să rămână cu impresia că de fapt asta ţi-ai propus încă de la început. Ei o să-i treacă până la urmă şi tu îţi poţi găsi un alt băiat decât cel pe care-l place prietena ta.
Cel mai bine spune-i tu, pentru ca sunteti prietene si pentru ca nu el cumva sa-si faca treaba si sa plece
beausingurlamasamea întreabă: