| ZiZan a întrebat:

DOAMNE IARTA-MA! De ce vad asemenea lucruri pe site-ul asta? Ar trebui ca lumea sa invete ceva, nu ca niste copii de 11-14 ani sa intrebe despre : masturbari, erectii, copile de 12 ani numai sunt virgine si intreaba cum sa s**a p***?! Va rog sa ma scuzati, dar cand vad asemenea intrebari, imi vine sa vomit! Baaa copii puneti mana si cititi o carte, ca o sa ajungeti sa o s****i la EXAMEN peste cativa ani!

Răspuns Câştigător
| ascovit a răspuns:

Ai dreptate.
Desi nu cred ca strica sa CUNOASCA termenii si intelesul lor( aici ma refer la masturbare, erectii, ca doar tine de anatomie, iar faptul ca vor sa cunoasca si lucruri legate de sex, aici ar trebui sa aiba si o limita, caci una e sa stie ce inseamna si metode de contraceptie, caci daca le-ar cunoaste nu ar mai fi atat de multe avorturi, si alta cand ii auzi cu fantezii care de care mai murdare) Repet, sa cunoasca, nu sa practice. Auzi mai peste tot, ca daca nu o faci te fac de ras. De ce? Pentru ca ai mandrie, pentru ca ai principii?
Noi am ajuns sa ne miram de faptul ca isi incep viata sexuala, dar la faptul ca au prieteni/ iubiti inca de la 10-11 ani nu se mai ingrijoreaza nimeni? Nu putem da vina nici pe parinti, ci pe generatie, se grabesc sa creasca, invata inca de mici de la desene animate cum sa se fereasca de parinti si sa se dea drept ingeri pe langa ei fara sa li se vada adevarata fata. Au multe influente negative, singura vina a parintilor este ca nu au stiut sa le impuna limite si sa le inspire comunicarea in familie.

De cate ori aud chestii de genul am gandesc la mine. Si ma intreb "de ce? " De ce in ciuda faptului ca si eu am 13 ani nu ma arunc in realtii, nu ma grabesc sa imi pierd virginitatea ( iar daca ar sta sa imi auda cineva principiile in legatura cu asta ar spune ca am mintea mai invechita ca a bunicii) de ce? Ca doar mama nu a venit la mine sa ma invete, sa imi spuna ce si cum sa fac, ca ce se poate intampla, nu mi-a spus decat sa am grija sa nu rada altii de mine, mi-a inspirat poate fara sa vrea, de mica, prin "n" sfaturi orgoliul, orgoliul la care tin atat de mult. Aud, aud multe persoane care spun ca orgoliul ii impiedica pe oameni de la multe lucruri. De ce? Pentru ca stiu cum sa se pastreze cu capul sus? Poate datorez multe si celor de pe acest site, citind problemele si pataniile lor am luat aminte, mi-am creat diferite opinii si idei, lectii de viata. Si ma intreb, de ce? De ce sunt putine persoane care au facut asa? De ce altii inteleg ca trebuie sa faca tot ce aud la oamenii mari, de ce cred ca tot ce e interzis te face sa cresti in ochii celortalti? caci ba din contra, te injosesti! Pacat! Pacat ca astfel se duce omenirea de rapa! Nu ma dau exemplu, dar doar intrebam.
Revin la intrebare, sunt si "smecheri de astia" care pun intrebari la misto pe site, si macar de ar fi doar de astia, dar sunt copii care vad intrebarile lor si cred, si isi spun bietii de ei ca daca nu fac la fel o sa cada de fraieri, caci si "stecherii" astia folosesc niste cuvinte...

In fine, as pute sa o lungesc de la un capat la altul, dar. ce rost mai are? Speram ca isi vor reveni generatiile astea de carton, speram ca peste 10 ani daca vom mai trai, sa nu mai fim nevoiti sa auzim asemenea prostii, caci nu le putem numi altfel.

Cu tot respectul iti urez sa ai parte de o zi buna in continuare!

| ZiZan explică (pentru ascovit):

Imi pare bine ca ai niste principii bine puse la punct, si tinand cont de asta te felicit! Si eu am 17 si sunt virgina! Problema? Nu, nu cred. Si eu iti urez multa bafta in continuare! big grin

15 răspunsuri:
| eurynomus a răspuns:

Prietene, pe siteul asta se si minte mult. nu lua totul k atare.

| ZiZan explică (pentru eurynomus):

Sunt fata big grin! Stiu, dar in ciuda faptului cum a spus si tovarasa mai sus, unii mint si unii cred anumite prostii si imita, si asa se fac de ras. Si nu am luat totul ca atare, doar mi-am dat cu parerea cum o fac si altii. Si eu am dreptul la o intrebare si un raspuns la fel cum au si idiotii care pun intrebari mai proaste decat ei! Merci!

| eurynomus a răspuns (pentru ZiZan):

Te inteleg perfect si nu am nici o treaba k ai pus aceasta intrebare, doar ca am vrut sa ti semnalez faptul ca se si minte la greu. ce crezi de unu de 15 ani care chipurile zice ca ar vrea sa si o traga cu ma sa. Clar minciuna!

| ZiZan explică (pentru eurynomus):

AAAA DAA! Sau mai era un, cand i-a zis lu' ma-sa sa o i-o suga si cica la pleznit si nu stia de ce nu mai vorbeste cu el ..Cretinitati de'astea ascult si eu pe la toate colturile! Ce sa le ceri!

| MCRgurl a răspuns:

Ai dreptate mare.sunt si multi copii pe-aici si invata de chestii de-astea de la 9 ani, lucru care nu mi se pare normal.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Sunt PERFECT de ACORD cu tine - lumea EVOLUEAZĂ, dar în sens NEGATIV!

În plus, aceşti "copii" NU se deranjează să piardă "puţin" timp pentru a citi ÎNTÂI alte întrebări şi răspunsurile date acolo - pentru că ar avea ce "învăţa" - FĂRĂ să mai pună ALTE întrebări "TÂMPITE"...

Iar o parte din vină - una foarte MARE - o poartă şi părinţii, care nu-i supraveghează "puţin" şi NU-i EDUCĂ dpdv sexual!

Doamne-ajută!

| Crucified a răspuns:

Ai dreptate kiss

| TakeMeToTheHospital a răspuns (pentru Crucified):

Si tu te numeri pintre ei. Intrebari mai stupode ca ale tale nu am mai vazut de mult.

| Crucified a răspuns (pentru TakeMeToTheHospital):

Si tu la fel laughing

| Mookie a răspuns:

Să-i laşi în pacea lor? Nu se face aşa ceva. Eu, tare le compătimesc pe bietele fetişcane care la vârsta de 14 ani rămân gravide. De ce nu au şi ele părinţi? Dacă faci asemenea lucruri la vârsta asta e clar cine e responsabil. Unde e educaţia sexuală? Dar şi copii din ziua de azi prezintă un profund dezinteres asupra lucrurilor cu adevărat importante în viaţă. Sunt de acord că nu le place şcoala, dar ar putea să înveţe măcar minimul necesar cu care să poată "defila" pe parcursul vieţii. Iar părinţii fac cea mai mare greşeală în momentul în care le fac toate poftele: I-pod, I-pad, laptop şi tot felul de "fiţe", că doar copilu' lor nu e mai prejos decât al altora. Atât de impertinenţi pot fi unii părinţi încât îşi bat copii pentru greşelile făcute de ei în primii 7 ani. E de sfătuit! NU E DE IGNORAT. Cu o gândire pozitivă, fără comentarii tăioase şi cu nişte sfaturi potrivite se mai poate redresa situaţia "pe ici pe colo".

| Ardeuitecumarde a răspuns:

Și ce vrei să le facem noi? Stai chill, dacă faci acest post ei vor face mai rău. Nu avem noi ce le facem, lasă-i să se masturbeze și să se fu*ă cât vor, să facă copii, că după văd eiwinking.
Dacă au chef de fu*eală, lasă-i în pace, ducă-se.

| onlychangeforlove a răspuns:

Iti dau completa dreptate.dar un sfat din proprie experienta mai bine ignori asfel de lucruri decat sa te ingrozesti.

| AndrewRippedbyLife a răspuns:

Si care e problema ta? te doare capul sau ce naiba ai?

| xAndre a răspuns:

Sa stii. Parintii ar trebui sa aiba mai multa grija de ei. Astia pe la 18 ani numa' asa o sa gandeasca : ca in viata e important sa nu mai fii virgin si sa te dai mare cu asta. straight face