Daca esti hotarata sa iti sacrifici prietenia pentru binele ei atunci te respect pentru asta. Esti o fata inteligenta din cate se vede, eu cred ca tu sti cel mai bine ce-i de facut. Este foarte greu sa explici unei fete de 14 ani ca o relatie la varsta asta nu va tine mult. Pe vremea mea la 14 ani erai fericit ca te-ai sarutat pentru prima oara, nici macar nu iti trecea prin cap sa iti incepi viata sexuala, mai ales cu cineva care este mult mai in varsta ca tine. Incearca daca nu sa-i explici ca el nu tine la ea daca ii cere sa faca asta si ca pana la urma o va face cu el dar el tot o sa se desparta de ea. Explica-i ca viata sexuala trebuie inceputa cand este pregatita si nu cu orice persoana care o forteaza sa se grabeasca, si ca pana la urma acea persoana o sa apara in viata ei mai tarziu cand are si ea o varsta cat de cat. Mi se rupe inima cand vad copiii din ziua de azi ce fac.
Nu cred ca e bine sa le spui parintsilor, dar cred ca ar fi mai bine sa vorbesti cu ea.cred ca nici macar nu stie ce e ala sexul.si cat de dezvoltata e de vrea ala sa o faca, cu ea? mai bine i.ai cere id. ul lui sau ceva si l.ai amenintsa ca te duci la politsie [functsioneaza de fiecare data] daca ii mai propune chestii de.astea.asta daca nu o convingi pe ea ca ala e un profitor.
Concluzia acestei povesti este ca ar fi mai bine sa se desparta, nu il inteleg pe el cum poate sta cu o copila la 19 ani, se vede ca este redus mintal dar il inteleg cu viata sexuala, are nevoile lui. Cum sa ii spui parintilor ei? esti bolnava la cap? Stai pe curul tau si nu te baga.
Pai.ar fi o solutie sa ii spui, degeaba se va supara ea, dar iti va multumi mai tarziu, iar ala dupa o va parasi..
Sau ai putea sa o lasi sa vezi ce are de gand..
Daca nu accepta, macar ii poti spune sa foloseasca prezervativ, caci cu Bts`ul asta.
Spune-i la cate riscuri se expune, ca sigur va face cancer.
Diferenta de varsta nu conteaza.Eu am 15 ani si sunt cu un baiat de 21.Si ne merge foarte bine si fara relatii sexuale. Daca el i-a cerut prt tale sa intretina relatii cu el, inseamna ca nu o iubeste.Incearca pentru ultima data sa'i deschizi ochii prietenei tale, daca nu... tu stii daca trebuie sa le spui parintilor. daca ei sunt exigenti, mai bine nu. Dar daca sunt intelegatori, poti sa le spui. Dar ajung la vorba @andrutzzzei ca degeaba, tot ca ea ar face.
Heeei! las-o in pace. daca ea il iubeste e bine insa impreuna nu vor fi niciodata. dddaca el deja a amenintat. o (insa el i'a propus sa isi inceapa viata sexuala, dc nu, o paraseste.) daca si el o iubea si o respecta asa cum trebuie nu-i spunea vorbele astea, el ar trebui sa mai astepte cel putin 1 an! oricum relatiile asemanatoare se sfarsesc rapid. pentru ca daca el stia de la inceput ca are nevoie de o fata care sa-i poata oferi sex, trebuia sa isi caute ceva de anii lui. el acum are altceva in minte si anume : sta cu ea cca 3-4 luni hai sa zic maxim 6, pane se satura de ea sau isi gaseste alta apoi totul se termina. repet daca el o iubeste trebuie sa inteleaga ca ea este minora si mult prea tanara pentru a-si incepe viata sexuala. nu ar trebui sa o preseze cu vorbe d-astea. ca o paraseste si alte vrajeli.
Eu ti-as zice totusi sa le spui pareintilor ei. Ar cunoaste baiatul si uite asa poate ar iesi o relatie stiuta si de parinti. vorba proverbului,, Un prieten bun la nevoi se cunoaste''
Eu cred ca ar trebui sa le spui parintilor, dar tot ca ea ar face! si la 14 ani:O
spune-i sa-l lase, nu stiu cum.tot ca ea ar face, dar este copila, habar n-are ce face! si nu stiiu.lasa,mai bine sa nu mai vorbeasca cu tine decat sa pateasca ceva spune-le!
Hmzz...nu stiu ce sa zic dar cred ca ar trebui sa ii zici baiatului sa o lase mai moale sa mai astepte daca chiar o iubeste pe acea fata, iar in caz ca nu vrea si hotarasc sa intretina o relatie intima ar trebui anuntati parinti alta solutie nu mai este
Eu zic sa le spui...Sau inainte spune-i si tu ca daca el e instare so paraseasca pentru asa ceva nu o iubeste nici un cm si doar isi va bate joc de ea si spune-i ca o sa ii spui parintilor ei sau mnustiu vorbeste cu handicapatu de iubituso so lase in pace ca de nu pui pe cineva sal bata.Haidi bre ai 17 ani si esti vaccinata ce mama drecu nu te descurci?
00Andreea008 întreabă: