Buna.
Probabil s-a suparat, din moment ce i-ai promis ca te vei intalni cu el si tu nu ai mai aparut. Vorbeste cu el la telefon, chiar daca are o voce ciudata, si el e om, ca tine! Explica-i de ce ai intarziat, si intreaba-l daca s-a suparat pe tine. Cere-ti scuze daca s-a suparat...
Bye!
Lalalalalaaaaa mie imi place prajitura cu menta. am vazut shrek 3 si nu era vina mea cand am baut apa de fantana, da realizez ca maine incepe scoala
da, bai rares, realizezi ca maine incepe scoala? maine ma maine. Imi plac cerealele. Am apa minerala. Am un pahar langa mine!
Pai pe mess nu vorbim... pentru ca nahh. la telefon nu vb pentru ca mie mi se pare ca are o voce ciudata si vorbeste ca dracu. si eu`s pe vdf iar el pe Orange deci sms nup.cand ne vedem suntem mai apropiati adica el se da la minechestii de genu
Buna!
Posibil sa fie suparat pe tine sau posibil sa fi intervenit ceva si a trebuit sa plece. dar cred ca te-a asteptat si apoi a zis ca nu mai vii si s-a suparat si a plecat. Dar mai, voi nu aveti tel, sms, mess sa vorbiti sau cum?
Tu nu ai procedat bine, puteai fuma dupa ce te intalneai cu el sau sa fumezi repede o tigara si gata...
Nu stiu ce sa spun...