Teribil de corecta observatia ta!
Le e lene sa dea un search pe google,sunt la un click distanta de orice primejdie i-ar putea ameninta si nu o fac!
Le e mai usor sa treaca la fapte fara sa tina cont decat de hormonii din ei si nimic altceva!
De luni de zile latru intr-una pe site,protejati-va,aveti grija,nu fiti imprudenti,consecintele sunt ingrozitoare, le vedem la tot pasul, fete nascand la 14 ani,copii bolnavi de SIDA,fete tinere cu cancer de col uterin,incapabile sa aiba vreodata copii,atata inconstienta platita atat de scump!
Nu stiu ce as putea sa mai fac,oricum,voi continua sa latru,chiar daca o fac precum cainele in pustiu, si unul singur sa reusesc sa-l salvez, as considera ca tot am facut ceva!
Continuati si voi!
Atat putem face deocamdata!
Mie`mi spui, e greu sa ceri o parere. mai bine intreaba inainte sa fac sex aici pe TPU, decat sa o faca si apoi sa ne tot bata la cap, nu?
Aia sunt generatia aia extra-dotata omule.Aia nu au cap numai dai inainte ca boul, negandindu-se la consecinte. Daca asa ii invata parintii de mici ce te astepti de la ei? Si unele domnisoare o fac doar crezand ca gata sunt fata mare si sunt altfel vazute in societate.Insa e chiar invers.Pe mine ma dezgusta personal persoanele respective.Mai bine una cu cap decat fara.
Din pacate nu mai este cum era odata.Multi fac sex fara sa se documenteze doar pentru ca cred ca e ceva normal sa faci sex si daca faci esti egal cu ceilalti.Ei bine sexul este un lucru special trebuie facut cu persoana iubita si care tia demonstrat ca te iubeste prin fapte ca vb la vrajeala sunt multe si cu care ai ganduri de viitor.Si normal ca trebuie sa te informezi alaturi de iubitul tau sa stiti cat mai multe de ex metode de contraceptie, boli sexuale etc.Eu asa consider si unele intrebari cum ai spus tu gen:pot ramane gravida daca mi-am bagat un deget sunt absurde.
Aceia pun aceste intrebari ca sa atraga putin atentia sau ca sa faca misto in legatura cu aceste subiecte...
Si unii/unele cred ca este o moda sa nu mai fii virgina de la o varsta frageda. Traiti-va copilaria, nu deveniti ceea ce vreti sa pareti ca veti avea de suferit in viitor.. Bafta >
Ai mare dreptate, dar ei prefera sa intrebe pe TPU pentru ca e mult mai usor decat sa te documentezi
Speram intr-o viata mai buna!
si copii, pe bune traitit`va copilaria, ca altu nu mai ai cand sa o traiesti daca nu o faci la 13-16 ani.
numai bine.
si multumesc pentru sustinere:*