| hpr a întrebat:

Doamnelor si Domnisoarelor, ce preferinte aveti in privinta parului pe corpul barbatilor?

Rasi, epilati sau natural?

Also, down there what is the preference? happy

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu prefer normal, asa ca in mod evident nici partenerul nu are nimic de comentat in privinta mea. It's common sense.Cei care vor sa faca sex cu niste persoane in piele de copii, sa depuna acelasi efort 100% si abia apoi sa comenteze. laughing

| mionix00 a răspuns (pentru dullcat):

E foarte disturbing faptul ca ai comparat asa ceva cu pielea de copii. Ideea ca femeia sa fie rasa nu e pielea, ci faptul ca parul ii dezgusta pe unii, inclusiv pe mine. Si de ce sa nu aiba nimic de comentat doar pentru ca preferi tu altceva? E liber sa-si exprime parerea, iar daca tu nu vrei sa-i faci pe plac cu ceva atat de simplu e justificat sa plece. Daca iti intorcea stomacul pe dos parul pubian, ti s-ar parea normal sa suferi doar pentru ca e el prea lenes sa-l dea jos? Imi pare rau de norocosii care au dat de tine.

| dullcat a răspuns (pentru mionix00):

Disturbing e ca ideea femeii fara par, care cica este mai sexy decat una all ntural, a aparut la sfarsitul secolului XIX si, ce sa vezi, doua secole mai tarziu femeile inca sunt insultate pentru o alegere care nu tine decat de perspectiva limitata a altora. Daca evolutia ne-a adus in forma curenta de homo sapiens cu par, atunci necesitatea acestuia inca este la fel de relevanta ca orice altceva ce tine de corpul uman.

Acesta are rolul de a proteja zonele respective de umiditate si microbi, bacterii care duc la infectii, mai ales cand vine vorba de organele genitale, altfel am fi aratat toti ca niste pisici sfinx.Mai asigura integritatea epidermei pielii si protejeaza de miscarea de frecare din timpul sexului care poate duce la iritatii.Si mai zic ca ajuta la atenuarea transpiratiei din acea zona si la preventia bolilor cu transmitere sexuala, despre care poti spune, la ce intrebari sunt la categoria dragoste si sex, ca vor fi in floare in viitor.

Considerand ca femeile au deja mai mult de lucru din cauza menstruatiei si a infectiilor vaginale care la barbati nu exista, hai sa mai adaugam si tratament cu ceara sau alte proceduri dureroase care sa creasca stima de sine(not). Mai era unul pe aici care spunea ca femeia trebuie sa poarte lenjerie sexy in fiecare zi ca sa isi repare casnicia.Nothing like a clean shaved cat and cheap polyester for a nice infection yayyy.

Disturbing e ca te scarbeste ceva cat se poate de natural si cel mai probabil ai creierul spalat de la atatea filme xxx unde femeia nu are par decat in cap si la sprancene.Nimic gresit aici, in timp ce barbatii nu sunt judecati asa de aspru pentru o alegere banala.

Disturbing e ca parasesti o femeie pentru ca alege sa se simta bine in corpul ei, de parca pe asta se bazeaza relatiile solide sau casnicia, pe parul dintre craci.Ca fapt divers, poate incerci si tu, deoarece sexul e mai placut asa.

Saracul, sigur suferi enorm in alea cateva minute de sex din cauza privelistii.Asta daca nu cumva ai pretentii de la femeie sa umble goala, caz in care poate iti inteleg indignarea de a o vedea all natural 12 ore/24 (not).

Disturbing e ca procedurile astea necesita timp si costa bani, iar daca o alegi chiar si pe cea mai ieftina, bicul sau lama de unica folosinta, dai cu capul de pink tax, ca doar trebuie sa fii prost sa nu faci niste bani de pe spinarea unor femei convinse de barbati ca sunt scarboase daca nu isi indeparteaza parul tot pentru barbati.

Afla ca aceste produse sunt si mai eficiente si rezistente la barbati, pe cand la femei nu, trebuie aruncate imediat.Slava domnului ca eu am dat peste aparatul de ras reutilizabil cum avea bunicu'.Da, afla ca ma rad atunci cand am chef, unde am chef, nu din obligatie pentru partener. Declaratia mea de mai sus inseamna ca amandoi avem aceleasi asteptari in ce priveste corpul nostru, nu ca eu nu il respect sau ca nu ii fac pe plac.Din fericire pentru mine, am avut norocul de a da peste oameni cu gandire opusa fata de a ta. Daca tu vrei una high maintenance din cauza imaturitatii, atunci plateste.

Si mie imi pare rau ca mai exista persoane ca tine in 2023, caruia i se intoarec stomacul pe dos de la par pubian, probabil si par la subrat, vergeturi, rondele si alte chestii etichetate nasoale, pe care le are toata planeta.Probabil ti se intoarce stomacul si daca vezi o femeie cum naste? God knows.

In locul tau mi-as vedea de propria relatie. Faptul ca toti se inghesuie sa raspunda la intrebare speaks volumes. Plus, esti cam biased asa deoarece ma acuzi ca sunt lenesa, cand intr-un alt raspuns ai scris,, Nu conteaza daca e ciudata sau nu gandirea atat timp cat gandirea aia nu raneste pe nimeni. E dreptul tau sa faci ce te face fericit/a, indiferent de standardele sociale.’’

Eu nu pot fi fericita cu alegerea mea, impreuna cu partenerul, in ciuda standardelor sociale agresive care ne sunt bagate zilnic pe gat oriunde in social media, la tv, la reclamele din orase etc? Pefer sa pastrez zona asa cum ea, un mic trim din cand in cand, insa atat.Sorry, imi mentin pozitia: Barbatii care vor femei cu piele de bebelus au probleme acolo sus.

Lectura de weekend: https://time.com/5300646/body-hair-shaving-waxing-ethics-beauty/

S-a activat feminista rolling on the floor)) daca fraierul cu care esti e ok cu treaba asta sa fie in bafta voastra. Multe femei au minima decenta sa se rada, deci argumentul asta nu-si are rostul, poti sa ramai cu padurea si sa tragi cu arcul.

,,Nu conteaza daca e ciudata sau nu gandirea atat timp cat gandirea aia nu raneste pe nimeni. E dreptul tau sa faci ce te face fericit/a, indiferent de standardele sociale.’’
Si eu am dreptul sa te ignor deoarece cand ramai fara argumente faci atacuri la persoana si nu esti deloc consistent in gandirea si intelegerea pe care pari ca le oferi aici.

Sper sa mai citeasca altii si sa inteleaga ca sec. 19 a sunat si isi vrea conceptele patriarhale inapoi.

Acum inteleg de ce ai zis ca nu-s consistent in gandire, din nou, pentru ca nu intelegi substratul. "atat timp cat gandirea aia nu raneste pe nimeni" mai exact, daca partenerul tau e literalmente scarbit de parul pubian si nu are cum sa treaca peste, ca e standard social sau nu, in momentul ala faptul ca refuzi cu vehementa e ceva pueril, din nou, pentru ceva atat de simplu, ceva ce fac majoritatea femeilor deja. dar tu esti mai speciala si ego-ul nu te lasa sa renunti la acest principiu (stupid), chiar si pentru partenerul de langa tine, ca ai citit tu niste 'studii' (stupide). La tine nu se aplica ce am scris mai sus pentru ca ii faci rau cuiva prin egoism si prostie. O relatie nu inseamna doar sa iti accepte partenerul toate mizeriile, relatia inseamna si sacrificii, de ambele parti. Nu e nicio inconsistenta aici, doar ca mesajul meu nu se potriveste cu tine.

Sper ca intrebi femeile de la prima intalnire daca se rad intre craci, sa stie sa fuga de unul ca tine.Reciteste ce am scris, aparent nu esti capabil sa concepi existenta barbatilor care nu sunt scarbiti de parul unei femei.

9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Foarte funny OP cum adresezi o intrebare pentru utilizatoarele de gen feminin si apar aceiazi indivizi care baga pumnul in gura si gasesc prilej ulterior pentru mistouri. Repet, asta spune multe despre calitatea site-ului.

| mionix00 a răspuns:

Nu e o intrebare buna. Vei primi raspunsuri diferite pentru ca nu toate femeile au aceleasi gusturi. Socant, stiu. Important e ce ii place partenerei tale.

| RAY a răspuns (pentru mionix00):

Ce femei sunt pe TPU sunt copile fara viață care cică vor virgini antisociali