| Alexa_4801 a întrebat:

Doar ce m`am despartit de un baiatsad si nu stiu cum sa fac sa-l uitsad. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?:-

Răspuns Câştigător
| lavynika a răspuns:

O sa fie greu sa-l uiti.In primul rand nu sta in casa toata ziua.Incerca sa iesi afara cu prietenii, sa filtrezi.Invita o prietena sa doarma cu tine ca sa treci mai usor peste noapte.Baga intr-o cutie tot ce iti aduce aminte de el.Nu te supara pe mancare si daca simti nevoia sa plangi plangi pentru ca te descarci.Incerca sa il eviti, adica sa nu te duci unde sti ca te-ai putea intalni cu el pentru ca ochii care nu se vad se uita.bafta:*

5 răspunsuri:
| cristina a răspuns:

Si eu trec prin aceeasi perioadastraight face
deci...
e greu

| Ralucarrie a răspuns:

Timpul vindeca toate ranilerolling on the floor...nu stiu unde am auzit astatonguebig grin

| Apokales a răspuns:

Da pur si simplu uital gaseste ceva care sati ocupe timpul intr-un mod distractiv si placut si il uiti intr-o secunda laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca ai tinut la cineva tare e cam greu sa-l uiti, dar incearca sa iti ocupi timpul cu cat mai multe activitati : iesi in oras cu prietenele -prieteni, mergi la sport, dans, sau inot; ocupate de scoala daca mai ai inca de invatat pentru examene, bac.etc mergi la cumparaturi uitate la filme acasa cand te plictisesti nu stiu.gaseste tu chestii utile, care iti plac sa iti ocupe cat mai mult timpul pentru a-ti lua gandul de la el... fa tot ceea ce iti place si nu ai facut pana acum!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti altul asa ca s aiti ocupi timpultongue