De fapt nu vrei. Gandeste-te bine si da-mi dreptate. Si daca ai ajuns in punctul asta, vezi ce vrei, sa treci peste sau nu.
Timpul m-a ajutat.
Am lasat pur si simplu timpul sa treaca si m-am axat pe lucrurile importante din viata mea:
mi-am refacut ritmul alimentar - mese regulate
mi-am petrecut timpul cu prietena cea mai buna si putin cu un grup mai mare - timpul trece altfel cu un prieten bun in preajma care te ajuta.
m-am interesat mult mai mult de scoala si asta m-a facut sa uit
am citit mult si m-am cufundat in citire si invatare
apoi la scurt timp dupa ce am trecut peste am gasit pe cineva mult mai bun cu care am stat o lunga perioada.
succes
Poti, dar nu vrei. Vrei sa ramai cu amintirea a ceva ce a fost frumos. Eu am trecut peste cand am aflat ca cel pe care l-am iubit era o jigodie de om. Acum am intalnit un baiat care m-a readus la viata.
Timpul.
Cam ce zice si BeautifulFlower m-a ajutat si pe mine.Plus ca am dat peste probleme destul de mari in familie.
La inceput eu nu mai puteam face nimic,imi doream sa mor, nu am vrut sa accept ideea, am ajuns sa disper, nu comunicam, dar cu timpul...Nu mai sunt ca atunci, a ramas asa ca o rana, tot ma gandesc si asa...dar stiu ca o sa pot depasii asa cum am depasit si atunci El acum se simte foarte bine cu alta persoana si nici nu-i pasa nu cred ca se mai gandeste nici macar putin la mine si nu-mi venea sa cred.
Dar acum cred pentru ca oamenii sunt rai, uneori consider si vreau sa consider ca am fost cu alta persoana care chiar m-a iubit si pe care chiar merita sa o iubesc si pe care trebuia sa o apreciez mai mult.Asta este, o sa fie bine O sa treci peste, chiar daca poate nu vei uita acea persoana, nici nu trebuie Succes!
Nimeni nu cred ca a vrut sau a putut sa treaca peste, timpul este singurul lucru care te ajuta sa uiti
O sa poti stai calm.Nici sa nu incerci sa uiti ca mai rau iti faci.Lasa lucrurile asa cum sunt si vei vedea ca va fi bine.