Nu uita de lubrifiant, ia-o usor(oricum o sa-ti zica asta), totul vine de la sine, de la instinctul tau de barbat. Ar fi fost bine sa capeti o experienta cu o fata care a mai facut asta inainte sa faci cu prietena ta. Nu fi panicat, totul o sa fie bine, stiu sigur ca ii va place. Imi place de voi ca experimentati!
Ok,o sa incerc sa fac cam ce ai zis tu...in semnsul totul vine de la sine..si sa nu fiu panikat....totusi mi se pare paspa cu lubrifiantul ala.app prezervativ?
Nu va fi uşor şi s-ar putea să NU te lase s-o faci din cauza durerii - durează chiar săptămâni până ajunge să-i placă ( foarte rar simte plăcere de la primele "încercări" )!
Apoi, neapărat să foloseşti gel lubrifiant - şi o recomandare care nu ţi s-a dat : să aibă "scaun" ( să facă "treaba mare" ) cu vreo 30-60 minute înainte de sexul anal; alţii fac o clismă înainte, dar la începători nu recomand!
De asemenea, TREBUIE să ai foarte MULTĂ răbdare cu ea, să o exciţi foarte tare ( un preludiu foarte îndelungat ) şi să o pătrunzi cu foarte mare grijă şi doar puţin câte puţin!
Mai bine ma las pagubas! nu tin neaparat mortis sa fac dar na..stiti cum e ) curiozitatea se spune ca o sa te omoare mai bine o las pe alta data multumesc all!
Răspunsurile primite NU trebuie să te descurajeze, dar TREBUIE să ai multă răbdare ( şi o oarecare experienţă, în general ) precum şi o vârstă de 30+ ( pentru mai multă "maturitate" )!
Acum, tu faci cum crezi că e mai bine - dar, aşa cum spunea şi mihaigrecu345, ar fi IDEAL să te "iniţiezi" în acest domeniu alături de o tipă care a mai făcut sex anal!
O sa fie greu la inceput pentru ea, oricum o sa te chinui ceva, ma refer ca Îți va lua nopti bune pana sa ajunga sa-i placa. Pana atunci o sa zica ca o doare, dar trebuie sa-i explici ca cu tinpul nu o sa mai fie dureros si o sa înceapă sa-i placa. Mai departe, spor la treaba. Apropo fara prezervativ.
Lubrifiantul este obtional, prezervativul este doar in cazul in care faceti sex in cealalta parte, iar pe ea o va durea in functie de cat de dezvoltata este si in functie de dimensiunea penisului tau, ceea ce va pot spune sigur amanduroara este ca e genial. E misto sa ti'o tragi si asta nu inseamna ca esti obsedat, afemeiat sau curva.