Depinde si de inaltimea fetei.si de ceea ce ii place fetei daca ala inalt e urat si ala mic e frumos, in cazul ala crezi ca se mai uita prea tare o fata la inaltime? plus ca 1, 65 nu e chiar asa mic.so.depinde de preferinte
Mama dar ai pus ca dimensiuni 2 extreme ).la 1.65 e prea mic si la 1.90 e prea inalt .
eu prefer un 1.75 asa.deci niciuna dintre variantele tale:p
Sincer eu prefer un baiat de 1.65 pentru ca sunt mica de statura si cred ca ne-am potrivi mai bine
Pai depinde de inaltimea fetei, eu as prefera un baiat de 1.90 deoarece am 1.65 inaltime si cred eu ca mi-ar sta mai bine cu un baiat mai inalt decat cu unul de inaltimea mea
Eu zic ca nu conteaza inaltimea...sufletul si caracterul lui sunt mai importante, dar daca asta e intrebarea ta eu as prefera cel de 1.65 ca e cat mine de inalt.
Pentru cea care a zis ca prefera pe cel de 1.65 ca ala de 1.90 e girafa. In momentul in care tu esti langa cel de 1.65 si se ia vreunu de tine sunt tare curios sa vad cum procedeaza ala micu. Ca ii da un sut ala de sa luat de tine si il trimite acasa la masa, sau cel mai sigur fuge el de buna voie ca sa nu si-o ia.
Mai bine scund sa te duca mintea decat inalt si prost ( stii vorba aia )
Ţinând cont de faptul că înălţimea mea este 1.75, aş prefera unul de 1.90.
@ChioruL, de unde ai constat tu ca el se referea la lungimea penisului?
Malosh întreabă:
anonim_4396 întreabă:
alexalx1234 întreabă: