anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doar pentru fete!

In pat preferati tipii dotati sau nu? Detalii.

22 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ca sa ajung in pat cu un barbat,trebuie sa-l iubesc si sa ma iubeasca.
Crezi c-o sa ma mai intereseze daca e dotat,cand ma topesc toata la simpla lui atingere?
Sexul la fiintele inteligente e doar implinirea fizica a sentimentelor din suflet, o intregire perfecta a dragostei.
Realizeaza acest lucru simplu si ai sansa sa fii extrem de fericit, fara naivitati dimensionale.

| mihaMGB a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin notiunea de "dotat". Femeile sunt diferite, deci au preferinte diferite. In general, femeile sunt satisfacute de o "marime normala"(14-18 cm). Conteaza cel mai mult calitatea actului sexualhappyDaca stii ce sa faci cu ce ai in dotare indiferent de marime,si stii sa satisfaci femeia,marimea devine irelevantahappyIdeea este sa stii sa seduci o femeie,sa o atragi, sa o atingi, sa fii prezent in totalitate pe parcursul actului sexual, si sa incerci sa o satisfaci in principal pe ea(voi va simtiti bine oricum). Daca respecti aceste mici notiuni, vei avea langa tine o femeie satisfacuta pe deplin din p.d.v. sexualhappy

Totusi, desi exista vorba aceea" esentele tari se tin in sticlute mici", stim cu totii si faptul ca " ce e mic, nu e bun", deci cele mai sincere femei vor admite ca un penis mic nu este satisfacatorhappy

| mihaMGB a răspuns:

In cazul meu,"dotat" inseamna marimea normala.Personal sunt mai pasionata de erotisme si preludiu, decat de actul sexual in sine.Iar notiunea de " foarte dotat" inseamna ceva ce deja nu intra in aria mea de dorinte sau nevoi, nu am nevoie de un barbat foarte dotathappy

| mihaMGB a răspuns:

19.are vreo relevanta?

| mihaMGB a răspuns:

De fapt o femeie se autodescopera din acest p.d.v. inca de la primele contacte sexualehappy, cu varsta ajunge sa se controleze psihic astfel incat sa simta placere chiar si acolo unde nu etongue, Capeti experienta o data cu varsta ce-i drept, dar asta nu exclude posibilitatea de a fii in masura sa-ti autoevaluezi preferintele sexuale inca din tineretehappyPersonal te asigur ca ma va atrage si peste ani ceea ce ma atrage si acum in materie de dragoste/sexhappy

Răspuns utilizator avertizat
| NeimaginabilA a răspuns:

Din punctul de vedere unei fete, noi preferam barbatii nu in pat ci in inima noastra, deci daca vrei sa ai o gafica domnule i-ti recomand sa dai sexul la o parte happy

Răspuns utilizator avertizat
| NeimaginabilA a răspuns (pentru Suntetiprearatati):

Ahh nu sunt nici baiat nici fata, sunt un extraterestru, dar deoarece acet tip care are poza la avatar cu el fara tricou si cu o freza de grebla si care o are foarte foarte mica a zis numai pentru fete el a vrut sa zica ca baietii n-au voie sa raspunda, ramanand neutru asupra extraterestrilor.

| LikeARollingStone a răspuns (pentru Suntetiprearatati):

Ce i-ai zis-o! thumbs up

Ahh scuze tastature mi-e stricata iar eu nu scriu pe romaneste ci pe suedeza daci daca am scris ceva gresit da vina pe google translate, ah si inc-o chestie poti ajunge in inima unei femei in cateva secunde, pacat doar ca acea logica rudimentara zice ca e greu, daca ti-ai deschide ochii si ai vedea ce este femeia cu adevarat...ah stai, nu se va intampla

Deci domnule constipat daca mai ai tupeul sa mai vii pe TPU si sa mai pui asemenea intrebari perverse du-te in padure si suge niste nevastuici.
Esti mai rai decat toti aceii copii de 12-13 ani.
Ahhh, sa-ti explic pentru ce este facut patul:
Patul este o mobila pe care dormi, are de asemenea si o patura cu care te infasori, in pat nu inviti pe fete dotate si nici baieti dotati, in pat se invita somnul sau iubirea.
Asa ca nu mai te tot da pe despeptul ca deja te-am facut praf paduchi nenorocit, daca vrei sex, exista cluburi, din cate stiu eu TPU nu este un asemenea club.

| greenmoon a răspuns:

De ce oare peste tot unde navighezi, adica pe site-uri romanesti, intalnesti romani,, la cutite"? Prin raspunsuri, intrebari, comentarii... Am vazut cel putin youtube, metalhead, trilulilu si in instanta, TPU. Rautaciosilor.

| sabin89 a răspuns:

Nici cu tine nu mi-e rusine. Te adresezi celei de mai sus cu "draga domnule", desi ti-a spus clar ca este o persoana de sex feminin. Citeste mai atent mesajul de mai sus.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru sabin89):

Asa-s baietii, redusi mintal, crezand ca daca o femeie are tupeu e un barbat

| sabin89 a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Tu zisesesi clar acolo "noi preferam barbatii nu in pat ci in inima noastra". Deci era clar ca esti femeie. Ce ar fi, pentru a evita confuziile pe viitor, sa mai adaugi un "a" la nick-ul tau? Deci: Neimaginabila.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru sabin89):

Prin nickul meu am vrut sa zic:
Un lucru neimaginabil si nu un baiat neimaginabil.

| PisicutaaMica a răspuns:

Logic ca da trebuie sa te satisfaca

Pai sa aiba penisul mai gros nu subtire sa aiba pectorali si sa stie sa te satisfaca

Mdah dar ce este atat de important

| bf4ever a răspuns:

Asta depinde de fiecare fata...