anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doar pentru fete!

In pat preferati tipii dotati sau nu? Detalii.

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

De cate ori pe zi si cate zile inca, trebuie sa-ti vedem intrebarea asta?!?

| cristi202 a răspuns:

Stai linistit, pentru o fata nu conteaza neaparat dotarea, cit cum o faci sa se simta emotional. Poti sa nu fi dotat, si sa se simta mai bine cu tine decit cu unul foarte dotat. Fetele vad altfel lucrurile decit baietii. Pune-i o muzica in surdina, aprinde niste candele, raspindeste niste petale de flori mirositoare prin camera, da-te cu un parfum care o innebuneste, si vei face mai mult, nespus mai mult decit daca ai fii superdotat. Problema e ca baietii se uita doar la actul fizic in sine, pe cind fetele percep in totalitate ceea ce se intimpla. Cred ca in acest sens, avem de invatat de la ele!

| Memecy a răspuns:

Hmm ce senzatie am ca esti baiat laughing si nu ma insel deloc stie el de ce...

| alyzee a răspuns:

De fapt preferam tipii care stiu sa ne faca sa ne simtim bine, aia care stiu ca preludiu nu inseamna doar sa-ti dai hainele jos

| alyzee a răspuns:

Iar tu fii mai atent la ce am scris, nu stiu cand am zis eu ca ma dezbrac acum. In fine, nu conteaza, daca tu consideri ca a te simti bine cand faci sex este acelasi lucru cu a te simti bine beat sau fumat, inseamna ca ai probleme mai grave. Mi-a parut bine de cunostinta. Pa pa

| alyzee a răspuns:

Ah ce pacat ca nu ai nimerit-o, de fapt sunt bine mersi intr-o relatie stabila cu o persoana care nu numai ca ma suporta dar culmea ma mai si iubeste, ceea ce e probabil mai mult decat poti spune tu despre tine. Acum, ia zi de ce pui intrebarea asta atat de des? Vrei sa stii daca ai vreo sansa sa ai prietena daca o ai mica?
ps. inteligenta mutare, sa pui intrebarea cu anonim dar sa raspunzi de pe profilul tau.

| Lur656i a răspuns:

Dotati.

| Nostradamuss a răspuns:

Cred ca esti cam prostalan si obsedat de laba!

| SelenaAdina a răspuns:

Nu. Sunt barbati care sunt dotati si habat nu au sa satisfaca o fata.

| Catalin1313 a răspuns:

Intrebarea ta capata sens doar daca o ai mica! Este logic ca nicio fata nu o sa se planga ca esti bine dotat. A nu se intelege prin bine dotat una de 30cm, oricum nu cred ca ai nici jumatate din 30.