Date rog doar sa ai grija de tine si sa fii hotarata... daca ai vreo indoiala renunta, sunt clipe pe care o sa ti le amintesti toata viata. Din pacate eu nu am avut acest drept, de a decide daca vreau sau nu, de aceea iti spun din toata inima sa ai grija de tine!
Nu doare daca tu chiar vrei sa faci acest lucru si o sa fie fooooooooarte placut(nu iti zic din propria experienta)
Pai e prima data, normal ca doare...Cand o faci sa ai grija sa o faci usor, nu te grabi ca ai timp.Bafta...Ah, si clipele alea nu o sa le uiti niciodata, deci ia in considerare si acest aspect
... incearca inainte de... sa te ajuti, largind progresiv cu un deget, apoi 2, apoi 3, ca sa-ti fie mai usor, si nu uita preludiul_Joaca de dinainte, sa dureze ceva timp, pentru a te lubrifia, si e f. bine daca bei un pahar de vin rosu sau sampaniae-doar e un eveniment! Si atentie la igiena locala, si in nici un caz fara prezervativ! Succes! SI scrie-ne cum a fost_optional, evident! PSIHO
Haide nu ma speriati si pe mine si eu sunt virgina si am 22 ani si am un prieten de 2 ani si nu stiu cat va mai rezista langa mine asa!
Serios? Ce culmea, zii ca te temi, multi fac asa.
Pai dc nu inerci? Cati ani ai? Si ascultai si pe ei, incerci cu un deget apoi doua poate e mai dureros
KatiMe27 întreabă: