Nu cred ca m-as agita prea mult. El nu s-a agitat pentru ziua mea, eu de ce sa ma agit pentru persoana lui? Se pare ca ii sunt cam indiferenta, ok.Indiferentsa doare! Sa-l doara si pe el cum m-a durut pe mine.
Legea talionului.As proceda identic! Adica "ochi pentru ochi, dinte pentru dinte"! Sunt reeaaa!
As trata toate lucrurile astea cu indiferenta.
De ce sa-mi pese mie, atata timp cat lui nu-i pasa?!
''Roata se intoarce!''
M-ar deranja, chiar destul de mult, intrucat eu nu as uita niciodata de ziua lui.Probabil i-as lua ceva intr-o zi oarecare si i-as bate niste apropouri ca a uitat, poate isi aminteste macar ca a uitat, daca nu si cand e ziua mea.
S-a intamplat sa uite de ziua mea onomastica, dar nu m-a deranjat, caci si eu uitasem.
Buna, upsss...de ziua mea prietenul meu a uitat sa ma felicite, chiar luna aceasta a fost ziua mea si el a uitat si chiar speram ca nu va uita, dar a uitat...normal ca mi-a cerut scuze a zis ca are multe probleme si nu stiu ce, am iesit impreuna si totul a fost ok.Trebuie sa recunosc ca m-am simtit foarte prost si simteam ca nu ii pasa deloc de mine, eram foarte trista si cred anul acesta de ziua mea a fost cea mai trista zi, tocmai persoana iubita sa uite, nu e frumos dar se mai poate intampla. Ok, hai ziua de nastere, dar sa nu dea un semn de viata o luna?! Adica e posibil sa aiba probleme sau e ceva de nu da semne de viata, dar totusi o luna mi se pare foarte mult, inseamna ca daca prietenul meu nu imi da atata timp un semn de viata, eu as crede ca mi-a dat papucii, nu mai vrea sa fie cu mine, o luna e prea de tot si nu exista scuze decat daca a intervenit ceva grav, ca daca vrei sa fi cu persoana iubita, faci tot posibilul sa o vezi, sa vb.etc.Nu stiu cum as reactiona daca el nu m-ar suna, nu m-ar cauta, cred ca as astepta cateva zile, apoi l-as suna eu sa vad ce e cu el, daca e ceva ciudat sau schimbat, ii propun o intalnire si discutam despre relatie si ce s-a intamplat. Iar cu ziua de nastere am patit-o si am reactionat asa:nu i-am spus nimic de ziua mea, speram sa suna pana la urma, de vazut ne-am vazut dar s-a purtat normal ca de obicei fara sa ma felicite si nici nu i-am amintit, iar a doua zi i-am trimis un sms in care i-am scris ca nu ma asteptam tocmai el sa uite care e asa important pentru. mine si m-a sunat, ne-am intalnit si acum mi-a mai trecut supararea dar oricum nu iti cade bine ca persoana iubita sa faca asa ceva.
M-as purta din ce ce in mai dragut cu el.Ador sa fac oamenii sa se simta prost fara sa le spun niciun cuvant jignitor
Daca o luna de zile nu da niciun semn eu cred ca e destul de clar ca relatia s`a incheiat
anonim_4396 întreabă: