Nu te lasa induiosata daca sustii ca relatia voastra nu mai merge! o sa-i treaca.cu totii suferim din iubire.
Lasa-l asa faci circ ca sa se bage in seama e un ipocrit. Nu-l baga in seama cu timpul o sa renunte.
Auzi.tu crezi ca daca baiatu se roaga de tine si plange si la la si e cum este in momentu de fata este doar ca sa te aiba inapoi si ca o sa fie la fel? eu zic ca nu. am fost in situatia lui gen.bine ea nu s-a pus cu altu pentru ca ma iubeste.si tu daca il iubesti nu trebuia sa faci asa cva...acuma ai impresia ca da ca daca ii mai dai o sansa o sa fie gen la fel ca inainte. crezi ca mai era asa de disperat daca vroia doar atat? eu unu iti zic sincer ca s-a schimbat si de aia insista atat.am trecut prin ce a trecut el si e groaznic daca ii mai dai o sansa o sa te faca foarte foarte fericita si o sa fi 100 % surprinsa de ce persoana a devenit nu o sa mai fie ala cu gafele cu certurile iti zic sigur eu sunt p aproape sa`mi mai dea o sansa si sunt super happy si chiar te schimbi din iubire pentru o persoana.mai ales dupa ce ai pierduto gen. faci orice sa o obtii inapoi si chiar te schimbi si nu de fatada te schimbi dea binelea.Mai dai o sansa daca mai vrei sa vb dai msj si iti explic mai multe.
E un ipocrit? de ce? asa sunteti ma voi... cum face omu ceva sa dovedeasca unei persoane ca o iubeste gata e ipocrit prost ratat... eu zic sa nu vorbesti poate intr-o zi o sa fii si tu in locu lui.
Pai in primul rand... cel mai bine ar fi sa faci cum crezi tu ca e mai bine daca relatia voastra numai mergea din cauza certurilor s.a inseamna ca e mai bine sa ramaneti despartiti, daca aveti caractere diferite e imposibil sa incercati sa va schimbati si daca aveti caractere asemanatoare dar aman2 sunteti incapatanati certareti rautaciosi cel mai bine ar fi sa incercati sa mai lasa-ti si de la voi, in fiecare relatie exista certuri si neintelegeri acum depinde fiecare caz cat de dese sunt aceste conflicte! sper sa iti fie de folos