anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doresc o informatie exacta.
Am o prietena care a fost cu un barbat si care a lasat-o insarcinata (si care s-a despartit de ea), m-am intalnit cu ea instantaneu pe strada si am vorbit, si am ajuns si la intrebarea ei:" daca am timp, sa fac sex cu ea, deoarece nu a mai facut de mult si ar dori cu o mai mare placere" (este insarcinata in 4 luni).
Intrebarea mea este: sarcina nu este afectata? Nu doresc sa fac vreun rau bebelusului doar pentru placerea ei, mai ales ca sunt alt barbat.

9 răspunsuri:
| buzeduulci a răspuns:

Mai ramane gravida o data..sau mai rau..ramane bebelusul

| corbulalbrosu a răspuns:

Femeile insarcinate pot sa intretina contacte sexuale pana in preziua nasterii, fara sa afecteze cu nimic buna dezvoltare a fatului. Doar in ultimele cateva saptamani de sarcina trebuie sa se adopte pozitii de sex prin care in timpul penetrarii sa se evite apasare prea puternica a abdomenul.

| mihai69 a răspuns:

Nu are nici pe naiba. Am doi copii și asta nu ne-a împiedicat, când mama lor era deja însărcinată să ne facem de cap fără vreo grijă.

| Emilian65 a răspuns:

Daca faceti sex normal, fatul nu va fi afectat. Dar atentie, ca dupa aceea sa nu te trezesti ca vrea sa-ti puna in spinare copilul.

| Felys a răspuns:

Daca femeia respectiva face sex nomal, fara violenta, de placere sarcina nu este afectata in nici un fel in schimb e posibil sa te atasezi tu de ea si uite asa te pune de un tatic

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Ma,nu afectezi nimic la 4 luni, dar eu zic sa nu o faci.Risti sa te trezesi tu altele pe cap si nu cred ca asta vrei.Ai ramas in pana de sex si ai gasit solutia la ea? Altfel nu vad de ce ai face sex cu o femeie care este insarcinata cu un copil care nu e al tau.

| VibeTrix a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Preda Fabu lectii laughing

| corbulalbrosu a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Poate face sex liber fara vreo restrictie. Visul oricarui barbat este cel de a face sex ori de cate ori doreste si mereu sa poata finaliza prin ejaculare in vagin.

| XAndreeaAndreeaX a răspuns:

Ciudata chestie...