Femeile insarcinate pot sa intretina contacte sexuale pana in preziua nasterii, fara sa afecteze cu nimic buna dezvoltare a fatului. Doar in ultimele cateva saptamani de sarcina trebuie sa se adopte pozitii de sex prin care in timpul penetrarii sa se evite apasare prea puternica a abdomenul.
Nu are nici pe naiba. Am doi copii și asta nu ne-a împiedicat, când mama lor era deja însărcinată să ne facem de cap fără vreo grijă.
Daca faceti sex normal, fatul nu va fi afectat. Dar atentie, ca dupa aceea sa nu te trezesti ca vrea sa-ti puna in spinare copilul.
Daca femeia respectiva face sex nomal, fara violenta, de placere sarcina nu este afectata in nici un fel in schimb e posibil sa te atasezi tu de ea si uite asa te pune de un tatic
Ma,nu afectezi nimic la 4 luni, dar eu zic sa nu o faci.Risti sa te trezesi tu altele pe cap si nu cred ca asta vrei.Ai ramas in pana de sex si ai gasit solutia la ea? Altfel nu vad de ce ai face sex cu o femeie care este insarcinata cu un copil care nu e al tau.
Preda Fabu lectii
Poate face sex liber fara vreo restrictie. Visul oricarui barbat este cel de a face sex ori de cate ori doreste si mereu sa poata finaliza prin ejaculare in vagin.