anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doresc sa ma sarut frt tare cu limbuta asa cum o faceam inainte:-( dar de cind ma intilnesc cu prietenul meu nu prea m-am sarutat, zice ca nu-i place ce sa fac cum sa-i spun ca mie`mi place si doresc mult sa ma sarut asa;-( HeLLp Plzzzsad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai linistita, si mie imi place dar nici prietenului meu nu ii place. Nu pot face nimic, nu pot sa il schimb numai pentru atata lucru. Are alte lucruri mai importante de oferit(dragoste, atentie, sinceritate)

6 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

Nu prea am mai auzit baiat caruia sa nu`i placa sa sarute cu limba straight face
pai nu stiu atunci cand va sarutati mai "introdu" limba printre buze asa, sau saruta`l ca limba pe buza de sus asa si poate asa isi va da drumu, poate ii faci "pofta" laughing

| Inoue a răspuns:

Bună!
Poate că ar trebui sa discuti deschis cu el si sa ii explici cum stau lucrurile. O discutie deschisă cu el poate ca nu v-a avea o reusită de 100% dar măcar veti ajunge la un armistitiu.
Bye bye

| deniisa a răspuns:

Nu-i mai spune nimic ci doar saruta-l, iar daca te refuza ceea ce nu cred spune-i ca tie iti place asa si sigur iti va face pe plac daca intr-adevar tine la tine.

| paynehunter a răspuns:

Poate iti pute gura, ia mananca o ciocolata inainte sa vezi cum vrea

| sw33tdoll a răspuns:

Paynehunter esti proasta/prost sau te faci! am dat o intrebare destul de serioasa si am cerut un raspuns la fel de serios! far nu raspunsuri alt de ale tale;-) incearca sa te gindesti un pic cu capul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floor ce nebuna estii