Din pacate, in Romania, nu este legala alta metoda. In strainatate sunt niste pastile, te internezi in spital si acolo, sub supraveghere medicala ti se administreaza aceste pastile si, daca totul merge bine, nu ai nevoie de chiuretaj. Din pacate, la noi au fost testate si nu au functionat prea bine, asa ca nu sunt acceptate.
E mai bine asa, chiar daca nu crezi. In primul rand e mai putin riscant pentru sanatate. In al doilea rand, te face sa constientizezi ca omori un copil, ca iei deliberat o viata. Multe femei se razgandesc din fericire si isi dau seama ca nu-si pot asuma moartea pruncului lor. Cu pastile, pare mai putin grav decat este, ai impresia ca scapi de ceva, nu simti ca omori o viata in chinuri si este mai usor sa apelezi la avort.
Unica optiune e avortul, cealalta e mai dureroasa si poate sa iti puna in pericol viata, ar fi daca cineva ti-ar da un pumn in burtica cand ai fatul si il pierzi nu recomand oricum.
Pentru ce sa omori un suflet? li s-au intamplat multor fete sa ramana insarcinate.asta este nu il omora el nu are nici o vina pentru greseala ta si nu te baga sa faci injectii si sa iei medicamente aiurea dupa capul tau fara sa fii sub atentia unui medic, pentru ca nu e de joaca iti poti pune viata in pericol
Din cate stiu eu decat chiuretajul merge, partea naspa e ca am inteles ca e dureros si nu se amorteste ca sa simiti durerea si sa te poti razgandi.
Este un medicament si singurul de agest gen care iti provoaca un avort spontan dar daca ai pana intr-o luna e indicat. Plus ca e foarte periculos multe femei au murit din cauza hemoragiei.
Nu iti recomand e de 1000 de ori mai periculos decat un chiuretaj.
Nu poti decat prin chiuretaj din pacate trebuia sa te gandesti la riscul asta cand ai facut sex neprotejat sa fie invatatura de minte
Anonima17191 întreabă: