Depinde. Daca ea arata bine, are forme superbe, poate fi si dorinta sexuala acolo. Dar ideea mai degraba e ca vorbim cu fetele pentru ca vrem sa iubimis sa fim iubiti, deci din dorinta de a avea o relatie serioasa.
Pai da, exista si oameni care urasc dragostea si le e rusine sa spuna ca iubesc si sunt indragostiti dar in fata mea astfel de oameni NU sunt oameni ci niste roboti de facut bani! Mai bine mort in cele mai grave chinuri decat sa renunt la sentimentul dragostei! Eu cred ca e cel mai frumos lucru dat oamenilor pe pamant!
Asa e, de aceea se spune ca dragostea e dulce dar si amara! asta e, cu cat traiesti mai intens dragostea cu atat iti ofera clipe ce nu se pot descrie dar daca ajungi la despartire si suferinta va fi foarte mare, dar trebuie sa inveti sa treci cat mai repede peste ea. Totul vine la pachet ca si alte lucruri nu numai in dragoste, asa e viata omului...
Lasa-te dus de val, nu mai ura atat dragostea si vei vedea cat de dulce si placut e! Lumea nu mai exista, doar tu si ea! N-ai fost niciodata indragostit cu adevarat? Se pare ca nu... Nu te mai teme ca nu musca asa tare Vei vedea cat de placut e sa te rupi de lume un timp. Mie imi place cat mai mult timp posibil, nu mi-ar parea rau daca nu m-as mai trezi niciodata din acea,, betie a dragostei"
E posibil ca niciuna. Daca ai deja o relatie, nu inseamna ca nu poti avea si prietene fete, fata de care nu simti atractie fizica si cu care nu vrei sa ai o relatie, cel putin nu una de iubire, doar de prietenie.
Poti sa abordezi o fata fie pentru ca te atrage sexual,fie pentru ca iti place caracterul ei,cum se comporra, cum gandeste etc. Daca cele 2 se gasesc intr-o combinatie, poti sa continui sa vorbesti cu ea in ideea unei viitoare relatii
Ambele,dar sti vorba aia " nu totul se rezuma la sex", e vorba si de sentimente, ca pe asta se bazeaza/formeaza o relatie intre 2 persoane, pe langa astea e dorinta de a cunoste cat mai multe despre aceea persoana(ce chesti ii plac etc.).Si a avea pe cineva e de mare ajutor la nevoie, cand ai perioade grele, sa te consoleze etc sti tu.Deci as zice "dorinta de a avea o relatie serioasa",dar majoritatea folosesc Dorinta sexuala, nu vezi ca toti isi incep viata sexuala, numai de curiozitate, sa stie cum e. Dupa ii vine o idee stralucita, oare cu altul/alta se simte la fel? si uite asa se ajunge mai pe "dorinta sexuala" decat pe "sentimente". Sentimentele cred ca se cumpara in zilele noastre, la punga.
Pe tine ce te face sa vorbesti cu o fata? Cu un baiat?
Ambele te fac sa discuti cu o persoana de sex opus (mai nou acceptat, same sex).
Conteaza ce te aduce alaturi de persoana cu care vrei sa discuti si, mai ales, unde vrei sa ajungi cu ea.
Tu cati ani ai?
Depinde de respectiva persoana, 28
afrodita3333 întreabă:
LoveDedy întreabă: