| nicoletaolanesti87 a întrebat:

Dormeam și partenerul meu actual a crezut că sunt treazǎ pentru că gemeam și mă mișcam în timp ce dormeam.
Am făcut sex și m-am trezit la jumătatea timpului, chiar când devenisem extrem de excitatǎ. Am fost oarecum șocată, dar am fost atât de udă și am avut orgasme de mai multe ori. Evident, i-am spus partenerului meu că nu-mi amintesc să fi început să fac sex sau să fi inițiat ceva, dar că mi-a plăcut foarte mult actul de a face dragoste cu el pe care l-am făcut odată ce m-am trezit. M-a întrebat dacă m-am simțit violatǎ sau dacă a depășit o linie. Mi-a spus că atunci când a început să se joace cu mine, mă învârteam și gemeam, ceea ce pentru el era un semnal că eram interesatǎ, ceea ce era clar corpul meu. Nu mă simt violată, ceea ce este ciudat, nu? Nu este sigur dacă depășește o limită, dar spune că i-ar fi bine atâta timp cât i-am spus că îmi place. însă cu toate acestea mi-a spus după că s-a gândit că este posibil să nu fiu complet lucida în acel moment însă a spus că era atât de excitat în acel încât nu s-a mai gândit să mă întrebe, desi nu mă simt violata simt că este un pic ciudat că nu s-a obosit să mă întrebe, trecând direct la fapte Gânduri? Mai experimenta cineva asta?

Răspuns Câştigător
| FreddieM a răspuns:

Mulțumim ca ai împărtășit experienta ta pe care o găsesc nu doar interesanta dar atinge unele laturi sensibile ale eticii umane pe care mulți nu o considera importanta, dar pentru mine este. De multe ori am avut curiozitatea asta, despre sentimentele partenerei care nu consimte actul dar se trezește în mijlocul lui. Urmând un curs logic, pentru mine suna a abuz, folosești corpul partenerei inconștienta, care nu a consimtit acțiunea. Dar în cazul tău, pentru că ai mai relatat tipul asta de experiente aici, se pare că în final e un joc consimtit, iar iubitul/soțul îți face doar placerea. Mai ales ca ați discutat mereu despre subiectul asta ceea ce e super de altfel.
Cheers

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce intrebari timpite, pe cine crezi ca intereseaza detalii din viata ta intima? Chiar nu va este rusine sa puneti astfel de intrebari cu detalii scirboase ce treaba avem noi cu ce faci tu in pat? Generatie de ratati.

| Violleta2022 a răspuns:

Si baietii/barbati au vise erotice si chiar ejaculeaza in somn, deci este un fenomen normal la toate sexele.

| mihai69 a răspuns:

La mai multe!

| nicoletaolanesti87 explică (pentru mihai69):

Am cerut un sfat legitim, nu doresc oameni neserioşi sub o postare în care eu cer ajutor.

| Madaxo97 a răspuns:

Se mai întâmplă, ca preludiul să înceapă și în somn, dacă unul din parteneri are chef, nu este viol atât timp cât ai făcut cu persoana iubită în care aveai încredere și sunteți într-o relație stabilă, și nu aveai dureri sau neplăceri, din contra, gemeai deci înseamnă că îți plăcea. Nu te mai gândi la viol, violul e cu totul altceva.
Dacă te simți totuși ciudat ca nu te-a întrebat înainte și nu ți-a cerut acordul, vorbiți mai mult despre asta si stabiliți ce are voie să faca si ce nu de acum încolo.

| Miruna333 a răspuns:

Da, este normal intre parteneri. Mi s-a intamplat de multe ori. Si nu, nu este anormal sa nu te simti violata.
Citeste despre consensual non-consent. In acest fel, puteti stabili ca este ok sa o faceti in somn, chiar daca unul dintre voi este semi constient, gen va dati acordul. Sau, tu dormi si el are voie sa te penetreze. Din moment ce esti de acord cu aceste lucruri, nu este viol.

| Cinic a răspuns:

Iti pot spune ca situatia ta se intampla si la barbati, sau cel putin la mine. Fosta mea iubita se trezea inaintea mea ca sa se duca la job, pe la 4:50. Nu de putine ori avea chef de una mica fix cum se trezea se suia peste mine si de cateva ori efectiv penisul meu era in ea dar eu nu eram treaz 100%. Imi lua cateva secunde ca sa imi dau seama unde sunt si ce fac. Desigur nu ma deranja absolut deloc si categoric nu ma simteam violat.