anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doua colege mi-au spus ca ma plac, (deloc marfa) dar eu o plac doar pe una dintre ele si nu stiu cum sa ii spun celeilalte fara sa o ranesccrying, AM NEVOIE DE AJUTOR! PS: nu vreau sa planga, si le cam cunosc pe amandoua cam de acum 1 an si jumatate asa ca....multe nu stiu despre ele (nou la scoala.) crying

Răspuns Câştigător
| Swal a răspuns:

Civilizat. Cel mai bine ar fi sa-i rostesti o fraza de genul : "Am inteles ca ma placi thinking uite cum sta treaba, fiecaruia ne place un anumit tip de fete, iar tu nu prea te incadrezi dar nu te ingrijora, esti o fata frumoasa si draguta, sigut ai sa gasesti un baiat care sa te placahee hee" cam asa.tu poti spune asa, cu alte cuvinte, cum vrei, deloc. Eu ma bucut ca am avut ocazia sa te ajut big grin

10 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Simpluuu
Sa vezi ce naspa e cand te plac 5 si ti-e nu-ti place niciuna...

| Alex752 a răspuns (pentru unknownn):

happy

| Vix999 a răspuns (pentru unknownn):

Hmmm...ar fi cazul sa iti faci un harem.

| MadRaven a răspuns:

Ii spui ca iti pare rau, dar ca nu simti acelasi lucru!
Ii spui ca e draguta si simpatica, dar ca nu etmerita sau cv de genu, si ca o placi pe cealalta fata.
Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

" Deloc marfă " m-a amuzat laughing.În fine, revenim happy.
Dacă ele sunt bune prietene, eu zic să nu te bagi la nici una happy Rişti să strici o prietenie happy. Dar dacă vrei să fi. cu ea, vorbeşti cu cealaltă frumos, faţă în faţă, nu pe mess! Mi se pare o prostie " combinaţia" pe mess happy. Îi spui frumos că. gusturile nu se discută şi că... ţie îţi place de respectiva, şi să nu se supere happy.

BAFTĂ!

| Swal a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu pe bune, laughing e foarte urat sa te placa fete care tu nu le placi.iar peste asta fetele care tu le placi sa nu te placa, totul pe dos rolling on the floor

| anonim_4396 explică (pentru Swal):

Ştiu cum e laughing

| SerafimHD a răspuns:

Calm. Concis. Senin. La obiect. Nu trebuie decat sa fii calm sa sa poti sa fii sincer si important este sa fii politicos, daca nu doresti sa pari un loverboy sau mai stiu eu ce cocalar... ma rog

| CatzPopularity a răspuns:

Clar nu poti sa te porti ca un porc cu ea. Fi sensibil! Pentru ea, daca e disperata orice cuvant conteaza. Daca nu e asa disperata, va intelege mai usor.
Daca e disperata poti zice: "Uite...Imi pare rau dar nu cred ca te plac intr-atat de mult sa imi fi iubita...Dar putem ramane prieteni" da, normal o sa o raneasca si asta, dar poti sa mai adaugi ca o sa isi gaseasca pe cineva mult mai potrivit, adica nu e sfarsitul lumii.

| AdrianaAdriyanna a răspuns:

Spune-i lui aia care nu vrei so ranesti ca iti place de ea ca fata si in caz de zice ca vrea o relatie sa zicem ii spui ca ai o relatie deja.te va uita iti spun eu iar fetei de care iti place spune-i ca o placi si in caz de afla de la cealalta ca ai iubitalaughingii spui exact situatia..ca nu vroiai so ranesti pe cealalta etc si ca de fapt pe ea o placi in caz de treaba e serioasa..ca s-ar putea sa zica la misto ca te plac amandoua..mai stii poate te pun la o incercare ceva zic sa fii atent si la detalii.winkingwinking