| Anonymous996 a întrebat:

Doua intrebari de curiozitate.
Intrebarea nr 1 Daca iubita voastra v-ar spune ca nu o facut sex niciodata. Iar cand faceti sex cu ea nu ii curge sange sau nu o doare ce ati face? ( voi bazanduva ca ea e virgina )
Intrebarea nr 2 Daca iubita/ iubitul vostru ar spune alt nume cand faceti sex de ex te numesti Razvan iar el/ea striga Daniel sau ceva de genul care ar fi reactia voastra? Intrebarile sunt doar de curiozitate.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

1.Un himen elastic ar fi prima explicatie pentru lipsa sangerarii.
Lipsa de durere ma duce cu gandul la un preludiu foarte bun, astfel incat fata sa fie extrem de relaxata.
Asa ca, desi intrebarea ta e insinuanta, este foarte posibil ca fata sa fi spus adevarul.
Supozitii fac, pentru ca orice acuzat/a are dreptul la prezumtia de nevinovatie, intelegi?

2.Asta nu e intamplare, e gafa de-a dreptul!
Daca striga Will Smith, ok.Dar un alt nume, care intamplator se numara printre amicii ei sau cercul de prieteni, m-ar trimite la kilometri distanta, ca ea sa-si poata vedea linistita de materializarea live a subconstientului propriu.Mi s-ar raci inima si-as pleca.
In clipa aceea.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Oricine minte la inceput sa lase impresie de om bun dar se da de gol mai incolo cand vorbeste cu alta lume si minciuna iese la iveala.

| Emilian65 a răspuns:

As lasa-o sa vorbeasca si as continua actul sexual, pentru placerea mea si a ei.

| Alcyon a răspuns:

1. Sunt doua variante: are himen elastic, desi e ciudat sa nu simta nicio durere sau te-a mintit; nu poti afla asta, decat daca o intrebi pe ea direct.
2. E aiurea de tot sa te strige c-un alt nume. Inseamna ca se gandeste la altcineva.

| Danysan a răspuns:

1-Are Himen elastic -mai incerc si alte dati totusi -poate sa nu curg mai sunt din astea.
2-Poate are o fantezie si te alinata cu numele respectiv mai sti laughing.

| Madayna a răspuns:

1. Unele fete au himenul elastic si de aceea poate nu a curs sange, dar nu te baza doar pe asta big grin
2. Sincer, nu mi-ar conveni deloc sa aud alt nume si daca l-as auzi... as avea eu ac de cojocul lui big grin

| elvisel a răspuns:

Nr1 probabil sunt si fete/femei chiar daca sunt virgine sa nu sangereze in timpul actului sexual
nr2 nu cred ca cineva ar continua o partida de sex din moment ce partenera striga alt nume, m-as oprii si as cere explicatii