| Atila1 a întrebat:

Draga TPU, am o dilema si eu. Am fost cu o fata acum ceva timp ne-am despartit iar ne-am impacat si acum vreo 2 saptamani iar ne-am despartit.
Acum cateva seri, ea mi-a spus pe messenger ca vrea sa ne impacam. Toate bune si frumoase pana in ziua urmatoare la liceu cand nu a dat nici un semn ca ar vrea sa se impace. In urmatoare zi la fel. Pana cand am intrebat-o care e treaba iar ea mi-a raspuns ceva de genu ca este in dubii din cauza mea deoarece nu ma merita. Ce oare o fi putut sa o faca sa isi schimba gandurile? :-s
Multumesc Anticipat!

Răspuns Câştigător
| Crazy Penguin a răspuns:

Un barbat nu sta si sufera dupa o femeie, si nici nu accepta ca ea sa se joace cu el. Daca tie iti mai place de ea, ii zici ca tu vrei sa va impacati si gata... Daca nu ii zici sa te lase in pace. Fii mai hotarat in ceea ce faci, tu trebuie sa decizi!

5 răspunsuri:
| WhiteRose a răspuns:

Eu nu inteleg dc tu stai asa dupa mofturile ei si accepti tot ce spune ea
Clar nu este hotarata, dar sa iti spuna ca nu te merita asta e evident, la cum se poarta cu tine

| vio122 a răspuns:

Eu cred ca a intrat altcineva in viata ei, altfel nu vad cum se explica.

| Just4FunHD a răspuns:

DA! Fi hotarat, pardon Hotarat cu h mare. Pune piciorul in prag. Pana la urma e vorba de sentimentele tale, nu? Preferi sa fii tu catelusul sau sa vina ea la tine.Crede-ma daca chiar vrea sa va impacati va veni si ea la tine vorba lui Crazy Penguin. Succes si sa fii fericit.

| Atila1 explică:

Multumesc tuturora. v-as da fundita la toti sincer pentru ca au fost de folos toate raspunsurile...Inca ceva, sunt cam aiurea in zilele astea. ce credeti ca i-as putea zice sa reglam de tot situatia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei poate a simtit ca a gresit prea mult in fata ta si ca nu te merita, dar u daca o placi fa-o in asa fel sa, simta ca te merita si ca u meritii tot mult mai mult decat ce tia oferit ea pana acumwinking