| Oanna07 a întrebat:

Draga TPU am o intrebare cat se poate de serioasa de aceea vreau sa imi raspunde-ti cat se poate de sincer. Ieri am iesit pe afara cu iubitul meu si alti prieteni. Am stat cu el, ne-am sarutat si chestii de genul asta iar azi de dimineata m-a sunat ca sa imi spuna ca are varicela. E posibil sa am si eu varicela? Daca da cum as putea sa o previn si metode de scapare. Va roogcrying. Scuze de categorie

Răspuns Câştigător
| Ebby a răspuns:

Nu poti scapa de varicela. Da, daca aveti la fel grupa de sange. 100% iei si tu, dar peste vreo 2 saptamani, (e bine sa te documetezi despre varicela, rubeola etc.). Nu poti preveni, nici sa vindeci. Doar sa alini durerea. Sper ca te-am ajutat. Funda? happy

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Ebby):

Ce prosti vorbesti draga. De ambele te poti vindeca. Aproape toti am avut si o sa avem la u moment una sau ambele tongue Du-te la dermatolog. Daca v-ati sarutat sigur o sa iei dar iti da ceva creme si trece.

6 răspunsuri:
| Timmotey a răspuns:

Daca nu ai facut varicela pojar sau alre boli e posibil sa iei nu ai cum sa scapi si iti vor aparea bube in maxim 10 zile

| oNaDy a răspuns:

Da. Funda?laughing

| oNaDy a răspuns:

Nu. Funda?laughing

| Antonima19 a răspuns:

Draga, dupa parerea mea nu cred ca poti sa ai variciela. Si daca se poate o sa ai incearca site-ul http://www.contraboli.ro/varicela-ziua-4/ Fundita? :o3

| antiprostie a răspuns:

Sa-ti cauti pe unul care nu face varicela!