Tu trebuie sa ai incredere si sai nu iti fie teama de ce o sa iasa (dica ii scrii EXACT cea ce crezi si pana la urma daca ea iti raspunde rau o sa te evite unpic, decat unpic iar apoi se va gandi la cat curaj ai avut sa scrii acele lucruri si apoi ea va incerca sa te cunoasca mai bine. atunci tu trebuie sa spui decat chestiile cele mai inportante pentru ca dupa o sai dai inpresia de om misterios deoare ce stie chiesti inportate despre tine dar nu te cunoaste deoare ce in acele date banale se ascunde cea ce fci in fie care zi, iar efectru de misterios da mai bine la om. apoi ti aceasta ''sena'' misterioasa pana cand se va deschide cu adevarat catre tine, si daca afli apoi aalte laturi despre ea si te complica adauga-ma pe mess (dobremihnea2000@yahoo.com). d nu uita ca pana la urma dumnezeu iti vrea intodeauna binele(adica daca pana la urma va despartiti atuncia inseamna ca relatia pe care o so o ai o sa fie mai solida si mai sincera ori ca este alt fail si dumnezeu vrea sa iti spune sa nu te grabesti).
am o relatie de 3 ani si dupa fata mea m am tinut app 6 luni asa ca nu eh usor! stiu exact despre ce vb cum sa o ti in brate sau te intrebi ce gust au buzele ei. Nu iti face griji cu rabdare si cu multa pasiune poti sa rezolvi problema!>>>>. trebuie sa atingi un subiect pe care l ai observat cel mai bine la ea ex: poti sa discuti despre familia ei sau ceva ce iti dai seama ca o atinge ADICA o amintiri trista sau ceva de genu oricum o sa ti dai seama pe fata ei si in primul rand nu mai vb pe mess incearca prin telefon eh cel mai bine da vezi cum ii ceri nr sau ce vrajeala ii bagi pentru a sunao gasesti oricum esti baiat destept Multa bft
Poate ca are vreo problema in familie...si se inchide in ea si nu doreste sa zica nimanui